Kall nyanser

Inför varje dag med olika färger, kan inte alla bestämma om det är varmt eller glänsande. En oerfaren person kan inte korrekt klassificera en viss ton. Faktum är att uppgiften är ganska komplicerad, för i varje färg, förutom apelsin, finns det både varma och kalla nyanser. Men för fashionistas är det extremt viktigt att veta, för att hitta rätt klädsel för ditt färgutseende.

Dagens granskning ägnas åt det andra ämnet, det vill säga kalla färger och nyanser, och hur man känner igen dem.

Principer för att bestämma

Kall podton ger färgerna sådana färger som vit, citron gul, grå, blå, blå och svart. Och så, om det i någon färg är dessa pigment märkbara, blir det klart att de är kalla.

I modevärlden är rena färger extremt sällsynta, de flesta nyanser tenderar att flöda från den ena till den andra. Designers använder blandade färger, vilket gör beslutsprocessen mer komplex.

Till exempel, ta en cool skugga av rött. Om du tittar på det kan du se en viss blueness, mörkhet eller grönhet, då kan du inte kalla det varmt. Om en representant för en typ av utseende säger att en viss färg inte är i ansiktet och ersätter den med en annan nyans kommer ansiktet att leva och utseendet blir ljusare.

Även solig gul kan ha en kall podton, om istället för orange blueness dominerar, vilket sänker "temperaturen". Det kan till exempel vara citron, mån, gulmetall och halm.

Kvinnor ska välja rätt kläder, inte bara passar för sitt utseende, utan också hårets färg. Visst alla en gång experimenterade och kardinalt ändrade bilden från en brinnande brunett till en blondin och vice versa. Och många undrar då varför förändringen inte är i deras ansikte. Och vi är skyldiga till det här själva, för vi väljer färger som inte finns i vår färg. För att inte bli besviken, är det värt att komma ihåg att lätta kalla nyanser av hår, som askblond, vit, platina, ljusbrun med en ljusgul färg, kommer att gå till ägare av samma "frostiga" utseende.