Klänningar och skor

I varje skapad bild måste det finnas ett element som kommer att slutföra ensemblet. Han borde harmoniskt närma sig den gemensamma sidan och dekorera den. Till exempel väljer man en klänning, ett viktigt sista element är skor, som alla modekvinnor ägnar särskild uppmärksamhet åt. Fel val kan förstöra hela utseendet. Undvik detta kommer att hjälpa några enkla regler, hur man kombinerar klänningar och skor, som vi delar med glädje.

Skor under klänningen

Innan du köper är det först och främst nödvändigt att bestämma hur de skor du väljer kommer att användas i framtiden. När allt kommer omkring måste en kvinna först och främst vara praktisk. Om du väljer skor för din dagliga klänning, bör du föredra mer praktiska modeller. Det kan till exempel vara sandaler eller sandaler på en låg men stadig häl, liksom en plattform eller en kil. Sålunda, med långa promenader blir inte benen trött för snabbt.

På en solig och ljus dag kommer en ljus chiffong kort beige klänning att se bra ut med sandalerna på plattformen, dekorerad med blommor framför. Tja, om ett datum är planerat, kommer en mörkblå sarafan med ett ljust stort blommigtryck att vara ett utmärkt alternativ. Du kan slutföra ensemblet med blåa skor på plattformen och en ljusgul handväska.

I varje kvinnas garderob bör en svart klänning och skor, båtar, som anses vara universella och ganska praktiska. Men hela bilden behöver inte vara svartvitt. Den svarta klänningen kombineras perfekt med röda, beige, vita, blå och rosa skor.

När du går till det högtidliga evenemanget kan du välja mer raffinerade och lyxiga skor, dekorerad med spets, strass och andra dekorativa element. I det här fallet kommer det att vara lämpliga skor med höga klackar. Du kan också experimentera med färgschemat, men kom ihåg att om klänningen och skorna är av olika nyanser bör tillbehören vara i harmoni med skorna.