Med vad ska man ha på sig sandaler på plattformen?

På våren och sommaren föredrar många kvinnor sandaler på plattformen, som skiljer sig inte bara i sin vackra design utan också i deras komfort. Efter arbetsdagen känns inte smärta och trötthet i benen. Dessutom kan bågar med sandaler på plattformen skapas med nästan alla kläder som finns närvarande i sommarens kvinnors garderob.

Snygga sommarsatser

Som redan nämnts är skorna av denna typ av plan mångsidig, så det kommer inte att vara några problem med vad man ska ha på sig sandaler på plattformen. Speciellt när det gäller att skapa vardagliga sommarbilder. Den mest praktiska och vanliga versionen är jeans med sandaler på plattformen. Stylists rekommenderas att välja smala byxor, och komplettera bilden med en tätt tryckt topp eller en lös passformskjorta. Ett utmärkt alternativ till en tröja är en långsträckt tunika . Glöm inte tillbehören, som i dessa uppsättningar ska vara stora. Med breda jeans ser sandaler på plattformen inte så bra ut, eftersom botten av byxorna skapar en horisontell linje, snedvrider siluetten och visuellt förkortar benen. Beroende på de valda modellerna av byxor och sandaler kan bilden vara informell varje dag eller på kontoret.

Ett elegant alternativ för sommarvandringar och aktiv tidsfördriv med vänner - shorts i kombination med topp och sandaler på plattformen. Under de senaste årstiderna satsar designers på femininitet, så trenden är shorts med en överdriven midja. Liknande modeller, kompletterad med en tätt tryckad topp eller en fluffig trunkerad blus, passar perfekt med sandalerna på plattformen. Smala ben ser ännu mer attraktiva ut, eftersom plattformen förlänger dem. Utmärkt tillägg kommer att vara aviatorglasögon eller moderna "fjärilar", en frisör "bun" eller lösa lockar. Med hjälp av tillbehör kan den här bilden göras glamorös och romantisk och sport-avslappnad.

Om sommaren garderoben är fylld med romantiska klänningar, är frågan om vad det är möjligt att bära sandaler på en plattform helt irrelevant. Lätta luftmodeller från chiffong, chintz, spets och satin kombineras perfekt med liknande skor. En kort fluffig sommarklänning under sandalerna på plattformen bör bäras om det är planerat att gå på ett datum, en ungdomsfest. Sådana bilder ser lite tråkiga ut, eftersom de betonar sin ägares sexualitet. Att ta med romantiken kommer att hjälpa till med sådana detaljer som band, inslagna anklar, mjuka pastellfärger och klänningar och sandaler, en miniatyrväska och hår, slarvigt samlat i en hästsvans eller lös. På kalla kvällar kan ensemblet kompletteras med förkortade västar av denim eller lösa rutiga skjortor.

Det går bra med sandalerna på plattformen och klänningen på golvet, men var beredd på det faktum att andra inte kan uppskatta de skor som är dolda under kanten. Dock fungerar plattformen i detta fall som en visuell förlängning av siluetten. Det är värt att notera att från praktiska synpunkter kan sådana kombinationer inte kallas optimala, för när man går, faller kjolen ofta under hälen och skapar besvär för sin ägare.

Vilken klänning passar under sandalerna på plattformen om du behöver skapa en harmonisk båge på kontoret? I det här fallet är det värt att välja mellanlängdsmodeller. Idealiskt alternativ är "penna" -stilen, som framgångsrikt kombinerar med nästan alla klassiska typer av skor. Föredrar du byxor? Välj klassiska modeller som smalnar nedåt. Närvaron av pilar på byxorna är valfri.

Med vilka kläder att ha på sig sandaler på plattformen på kvällsmode? Grundreglerna förblir oförändrade: korta klänningar ska spelas med tillbehör som mjukgör aggressiv sexualitet, och modeller i golvet bör väljas så att obehag utjämnas så mycket som möjligt. När det gäller klänningar medellängd, finns det inga begränsningar.