En trapezarklänning - ett nytt utseende på den traditionella stilen

Modernt mode återkommer ofta till popularitet de välglömda trenderna från det förflutna. En av dem är en klädtrapezoid. Bekvämligheten, mångsidigheten och mångfalden av modellerna i denna garderobsdel hjälper inte bara till att skapa minnesvärda bilder, utan också att innehålla en snygg enhet i listan över obligatoriska element i den grundläggande arsenalen.

Vem har på sig en trapezarklänning?

Ett brett A-format klipp har fått otroligt berömmelse tack vare dess mångsidighet. Den perfekta stilen hos trapesklänningen anses för ägarna av figuren med outtryckta zoner. Om du har ett litet bröst, ingen midja och axelns bredd svarar mot höftens volym, kommer sådana modeller att vara ett utmärkt funderat på att femininiteten accentueras i konstitutionen. Den fria formen av mönstren är lämplig för modekvinnor som inte kan skryta med frånvaron av extra centimeter. Och uppskattar verkligen den praktiska expansionen av tjejen i position när som helst.

Snygg klädtrapezoid

Trapezarklänningar 2017

I år har den fashionabla stilen väsentligt utökat sin funktionella ram. Den breda skärmen kompletteras stilfullt inte bara av dagliga bågar utan också av en mild romantisk och även på väg ut. Designers är intresserade av att experimentera med valet av tyg, vilket gör att du kan bära en bekväm outfit under alla årstider. Och de mest fashionabla klänningar-trapezerna 2017 representeras av sådana idéer:

 1. Klänning-T-shirt trapeze . Breda band i stället för ärmar är mycket praktiska under den heta säsongen. A-formade skjortor är gjorda av naturliga andningsbara tyger - bomull, linne, häftklammer, silke.
 2. Dedikerad midja . Det ursprungliga beslutet i de nya samlingarna var ett tvärgående märke, vilket skiljer koketten från kjolen. I mode, uppblåst och underskattad landning, som också kan justera proportionerna i figuren.
 3. Klädpläterad trapeze . Tygets fina veck är mycket attraktiva, särskilt från flygmaterial. I en mängd olika pläterade chiffon, lägger silke och tunn bomull utseende av ljushet och romantik.
 4. Ärm 3/4 . Det anses vara universellt för vilken tid på året som helst för att avsluta delen för händerna upp till armbågens storlek. En kort ärm är verklig i ensemblet med en snygg utskjutning av kragen på båten.

Trendig klädtrape

En viktig punkt i designen är färgningen. På modernt sätt råder både minimalism och färgspelet. Ett brett snitt överför helt färgens mättnad och mjukhet. En vacker ritning och tryck på en fri produkt förloras inte och deformeras inte. Ett fashionabelt val för en bild i en trend kommer att vara sådana idéer:

 1. Mönster . På toppen av popularitet skriv ut modeller med ett stort och litet fragment. De mest relevanta är de blommiga, animalistiska och geometriska abstraktionerna eller individuella delikata motiv av ornament.
 2. Ombre . Oemotståndliga gradienter är ett idealiskt val för en original och vacker bild. Aftonklänning-trapes med färgen på ombreen kompletterar perfekt den eleganta löken.
 3. Enkla lösningar . Monokrom nyanser presenteras i nya samlingar med saftiga och djupa paletter. De ledande färgerna förblir standardfärgerna - röda, blåa, gröna, gula och feminina rosa.
 4. Naken . Denna gamma framhävs av en separat linjal på grund av dess neutralitet. Beige är verklig för bakgrund eller dekoration, och i monofonisk design.

Chiffon Chapel Train Dress

Kombinationen av en kompositskärning med en flygande effekt ser alltid fördelaktig ut och accentuerar lätthet och femininitet. Detta alternativ är idealiskt för värme. Även flera lager modeller tillåter kroppen att andas och laddar inte bilden. Viktlös sommarklänning-trapes är lämplig för klädstilar och vardagliga slitage. Chiffon ser vacker ut i en monotont prestanda. Men kompletterat med rhinestones, paljetter, broderi, en sådan produkt kommer att lägga till elegans och förfining. Luftighet av materialet ser intressant ut i asymmetriska mönster, vilket gör klädtrapzonen för sommaren ovanlig.

Chiffon Chapel Train Dress

Lacy dress-trapeze

Delikat openwork-material är alltid attraktivt oavsett längd. För att understryka en klar trapezform, är det dock nödvändigt att stärka kläderna eller välja en alternativ lösning från guipure. En semi-transparent effekt kommer alltid att öka till utseendet på romantik och förföriskhet. En trapezarklänning med spets kan kombineras, där spetsväven fungerar som en trim eller insats. För sådana produkter är egentliga ensembler med bomull, chiffong, silke. Klänningen med det förkortade foderet ser original ut, vilket gör att en ärm, ärmar eller en kardett är transparent.

Lacy dress-trapeze

Denim klänningar-trapeze

Den mest praktiska och bekväma för alla väder är denimens kläder. Under den heta säsongen blir popularitet gjord av modeller gjorda av smala jeans. En trendig trend på sommaren var en trapezarklänning med en flounce på bröstet, axlarna, ärmarna eller benen. Men tydligare och visuellt kan den A-formade siluetten spåras i demisäsongskläder. Den största fördelen här ligger i tätheten av det material som håller mögeln bra. I mode är stilen som en skjorta med knapplåsning. Det hela-plagda plagget vinner på bekostnad av laconism, vilket ger ett brett utbud av tillägg och prydnadsföremål.

Denim klänningar-trapeze

Stickad klädtrapezoid

Med en tät struktur blir jersey verklig under hösten och vintersäsongen. Enkelheten i ett jämnt tyg är lätt att göra med experiment i både skäret och i mål. I mode, monolitiska produkter med lakonisk design. Ett utmärkt val kommer att vara en modell med en turndown krage eller en bred krage. Det är intressant att späda det dagliga slitage på läderfickor, pälsmuffar, slitsar på axlarna. Feminin och elegant utseende stickad klädtrapezoid med flounce på botten. Denna dekoration förändrar A-formen, vilket gör den ännu mer attraktiv.

Stickad klädtrapezoid

Stickad klädtrapezoid

A-formad silhuett i kollektionerna av stickade klänningar kan lättare klassificeras som en tunika. Men en långsträckt skära som täcker låren och även knänna finns ofta i modernt stickat mode . Varma produkter är unika i sin originalitet. De mest framstående är modellerna med flätor, araner, löv och skuggmönster. Men det smidiga föremålet för garderoben kommer alltid att locka uppmärksamhet med komfort och komfort. I samlingar av släta produkter blev en svart trend-trapeze en modetrend. Den mörka klassiska färgen ser spektakulär ut i tekniken med stickad spets.

Stickad klädtrapezoid

Dress-trapezoid för full

Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt betydelsen av ett brett spektrum för en komplett bild. Trapeziformes mycket väl korrigerade oproportionerliga former, gömmer feta höfter och markerar en magnifik byst. Och det är inte nödvändigt att lägga på långa formlösa hoodies. Tvärtom rekommenderar stylister att man väljer dresses-trapezium för fulla kvinnor med måttlig och kort längd, vilket kommer att betona och göra smala ben. Om du har breda axlar, bör du vara uppmärksam på modeller med amerikanska rockar, ärmhål som raglan eller ärmlös ärm.

Dress-trapezoid för full

En trapezarklänning - vad ska man ha på sig?

När man köper trapesformad klädsel är det inte nödvändigt att välja ett speciellt ensemble för det. Alla de vanligaste elementen passar in i denna stil. Det är dock viktigt att överväga längden på produkten. En trapezarklänning i sex kommer att vara huvudpunkten i bilden. Det ska spädas med snygga tillbehör, särskilt monokroma färger. Korta modeller kan kompletteras med bekväma och feminina trender eller användas som bakgrund. Baserat på de senaste rekommendationerna från stylister är det nödvändigt att välja sådana varianter av kläder, skor och tillbehör till den A-formade siluetten:

 1. En jacka eller en kort jacka . En anpassad, klassisk eller kort jacka kompletterar perfekt den fria stilen på kalla kvällar eller i en företagsbild. Ett alternativ för varje dag kommer att vara en förkortad läder eller jeans jacka.
 2. Skor i herrarnas stil . Fri cut är inte snabbare för valet av skor. Det kan vara både klackar och en plattform och en kil. Men det snygga beslutet för de senaste säsongerna var лоферы , oxfords och derbies under den A-formade siluetten.
 3. Näsduk på nacken . Lägg femininitet till bilden av en snygg silkesduk eller voluminös arafatka. Du kan välja ett ettfärgstillbehör och huvud.
 4. Bilden är retro . Ett skådespel kommer att dekorera bilden i en tjock ram eller slips, vilket var vanligt vid utseendet på en elegant stil.

A-line klänning med långa ärmar

Att återgå till ämnet av universella lösa kläder är det värt att notera att den långsträckta detaljerna i designen på handen accentuerar stilens elegans och elegans. Stängt snitt är inte bara framgångsrikt för vardagligt slitage under den kalla årstiden, men också för fasthållna affärsbågar. För att inte klä sig i en dyster outfit, erbjuder stylisterna enfärgs ljusfärger. En vit trapezarklänning med långa ärmar passar till bröllopsceremonier, speciellt om flickan är på plats. I det här fallet kommer spets, chiffong, silke modeller vara relevanta.

A-line klänning med långa ärmar

A-line klänning med korta ärmar

Ursprungligen var utformningen av den trapezformiga formen annorlunda med en kort ärm eller brist på den alls. Den traditionella looken på klänningar har bevarats på modernt sätt . De mest populära är modeller med en T-shirt finish. Designers experimenterar med en romantisk design, dekorera kläderna med en öppen eller frodig ficklampa. Ursprungligt och snyggt, ser kort klädtraps med en spets eller transparent ärm. I lösningen av lösningar, kompletterad med en overhead eller kontrasterande dekor - broderi, knappar, stenar, applikationer.

A-line klänning med korta ärmar