T-shirts med tryck - de mest originella och roliga inskriptionerna och ritningarna för en snygg båge

En integrerad del av kvinnors garderob är en skjorta, utan vilken det är svårt att göra fjäder-sommarbågar. Flickorna älskar den här klänningen på grund av dess praktiska, universalitet och förmåga att uttrycka sinnet. Experiment med tyger, stilar och färger visar att T-shirts med tryck är ett utmärkt alternativ till blusar eller tröjor.

T-shirt utskrifter

Dekorerad med olika tryck och ritningar är toppar en av de heta trenderna under vårsäsongen. Trendiga kvinnors T-shirts med originaltryck kompletteras med bågar i de mest populära stilar, kombinerat med kjolar, jeans, byxor och shorts. Teckningar av vilken färg och storlek som helst som ställer in tonen för hela bilden, ser bra ut på aktuella toppar, som inkluderar:

Införandet av icke-standardiserade stylistiska lösningar spelar designers inte bara med färgkombinationer utan också med texturer av material. Modellerna som presenteras i den nya säsongen är främst gjorda av stickade tyger av hög kvalitet. Intressant är T-shirts med tryck av naturligt silke och viskos. Tack vare användningen av dessa tyger förvärvar ett enkelt garderobsobjekt en snygg glans som passar till och med i affärer och kvällsbilder .

T-shirt utskrifter

Kvinnors T-shirts med tryck

Populära modeller av tryck T-shirts kommer att passa både älskare av blygsamma alternativ och tjejer som föredrar flashiga kläder, för i trend och ljusa färger och mjuka pasteller . Tillsammans med klassisk vit, svart, blå, röd och beige är modeller av grönt, blått, crimson, orangefärger och deras nyanser efterfrågade. Uppmärksamhet förtjänar och T-shirts med roliga ritningar, som upptar framsidan av produkten. Utskriften i sådana modeller har ofta en stor storlek.

Kvinnors T-shirts med tryck

Herr T-shirts med tryck

Representanter för det starkare könet följer mode-nyheterna i nivå med kvinnor. De erbjuds designers att bära T-shirts med intressanta utskrifter, bland vilka de mest verkliga är modeller med bilder av tecken i datorspel, serier och filmer. Män som föredrar monofoniska t-shirts bör titta närmare på modeller som är dekorerade med inskriptioner eller märkeslogotyper. Det här är ett utmärkt sätt att uttrycka dig själv, vilket ger dig möjlighet att prata om dina hobbies, humör och livskänsla utan ord. Unga pojkar kommer att passa T-shirts med utskrifter i avantgarde-teman.

Herr T-shirts med tryck

T-shirts med 3D-mönster

För några år sedan introducerades designern av det franska varumärket Mountain i mode av 3d-mönstrade t-shirts, och idag produceras de av många klädtillverkare. Det volymetriska trycket på produkten överförs med hjälp av en speciell skrivare eller genom limning av en film med ett mönster på tyget under påverkan av höga temperaturer. De mest populära utskrifterna för kvinnor och män är:

Det är extremt problematiskt att skriva toppar med 3D-bilder i kontorsstil, men de är idealiska för att skapa informella vardagliga bågar. Att bära sina stylister rekommenderar med en monotont lakonisk botten, eftersom bilden med iögonfallande utskrift inte kräver ytterligare accenter, vilket kan göra ett missnöje.

T-shirts med 3D-mönster

T-shirts med inskriptioner

Från djupt filosofiskt till ironiskt löjligt - är inskriptionerna dekorativa toppar utförandet av varje persons behov av självuttryck. Komplet med standard eller utsmyckade teckensnitt, roliga etiketter på T-shirts har omgivande, vilket ger ett leende och jubel. För några år sedan har ord, fraser och slogan på kläder tjänat reklamändamål, främjande av en eller annan produkt, ett varumärke och i den nya säsongen förvandlades inskriptionerna till ett verktyg för att betona individualitet.

T-shirts med inskriptioner

Paired T-shirts med slogans

Samma kläder eller kläder i en viss stil - det är inte tråkigt, men original, om det handlar om älskare som vill ropa om sin lycka till hela världen! Ofta är T-shirts för två med inskriptioner eller ritningar gjorda av enskild order, men i detaljhandelsnätet presenteras sådana modeller i ett brett sortiment. Inskriptionerna som dekorerar paret T-shirts är oftast en exakt kopia eller fraser i frågeformuläret. Modellerna med så kallade winged fraser, aforismer på temat romantiska relationer är också i efterfrågan.

Paired T-shirts med slogans

Familj T-shirts med slogans

En ny trend i världens fashionabla mode är familjemodeller, tack vare vilka alla familjemedlemmar ser möjligheten att skapa original ensembler. Samma T-shirts med inskriptioner för hela familjen är en unik möjlighet att visa för andra enighet, kärlek och vänskap.

  1. Identisk inskription . Sådana modeller kan ha olika färger, storlek, men inskriften som pryder dem är identisk. Roligt vridet barnord, mottos av familjen, ett roligt ordspråk - valet av inskriptioner är obegränsat!
  2. Personliga etiketter . Varje familjemedlem bär ett ord eller en fras som beskriver honom - från "pappa", "mamma", "son / dotter" till "kung", "drottning", "prins / prinsessa".
  3. Individuella ord som utgör en fras . Uttrycket, några ord som är skrivna på olika T-shirts, kan vara roliga, filosofiska eller minnesvärda för en viss familj.

Att ta på familjemodeller av T-shirts, du borde vara förberedd för det faktum att ingen kommer att lämnas utan uppmärksamhet! Bland annat är sådan kläder ett vinn-vinn-alternativ för en fotografering. Utförs i ett enda tema är toppen av ensemble av varje familjemedlem så anmärkningsvärt att det inte kommer att vara nödvändigt att oroa sig för valet av botten.

Familj T-shirts med slogans

T-shirts för tjejer

I modekvinnor som vill höras, utan att säga ett ord, kommer kvinnors T-shirts med inskrifter att ge äkta intresse . "Jag vill gifta mig!", "Jag letar efter en prins!", "Jag är på en kost", "Är jag inte söt?", "Min mamma växte inte en blomma för dig" och andra inskriptioner, som ofta är ironiska, kommer att klara av denna uppgift med lätthet . Det är djärvt, kreativt, ovanligt och roligt - allt, som moderna tjejer gillar!

T-shirts för tjejer

T-shirts med roliga tryck

Leende och överraskad av modet av kvinnliga T-shirts med roliga inskriptioner - inte den enda möjliga versionen av självuttryck. Originalteckningar kan berätta om flickan inte mindre än långa fraser. Teckens färgdesign expanderar möjligheterna att kombinera sådana toppar med andra element i ensemblet. Leta efter roliga inskriptioner på T-shirts för tjejer, såväl som ovanliga utskrifter, det finns inget behov, för att de kan hämtas oberoende och utskriften förmedlar proffs.

T-shirts med roliga tryck