Charlize Theron låter sin son använda läppstift

Utseendet på den äldsta sonen Charlize Theron fortsätter att förvåna sina fans. Det faktum att skådespelerskan ger Jackson fullständig yttrandefrihet i kläder, känd länge, men nu gick toleransmor längre, så att han kunde göra smink.

En annan chockerande utgång

Den andra dagen fångade papparazzi 41-årige Charlize Theron i sina barns, hennes systers och mödras medborgare i Los Angeles nära centrum av japanska amerikanska kultur och gemenskap. Om bilden av bebis Augusta var ganska konsekvent med hennes kön, var det i Jackson väldigt svårt att identifiera pojken. Han var klädd i en lila-tutu kjol och en tank top, vitbyxa och blekrosa ballettplattor, de vanliga pigtailerna på huvudet.

Charlize Theron med familj
Charlize Theron med mamma
Dotter till Theron of Augustus

Dekorativ kosmetika

Om en pojkors flickaktiga klädsel, som alla har sett upprepade gånger i sarafaner, gjorde klänningar och kjolar inte orsak förvirring, läppstiftet på hans läppar hällde olja på elden och provocerade en annan våg av debatt i nätverket.

Jackson och hans moster

I kommentarerna till Jacksons kampfärgning upptäckte journalisterna att de förklarade det åtminstone på något sätt, att Therons barn på denna dag deltog i produktionen av Dancing Through the Pages och kanske fick pojken en smink för den roll han spelade.

Allmänheten klagar på att de okonventionella metoderna för utbildning som Charlize följer, kan bli stora problem. I framtiden kan Jackson kanske vilja byta golv, beklaga sladder.

Läs också

Minns att Charlize Theron, som länge drömt om att vara en mamma, det finns inga biologiska arvingar. Skådespelerskan löst detta problem genom att bli moder för två adopterade barn. År 2012 antog hon en pojke från Sydafrika, kallade honom Jackson, och år 2015 en flicka från USA, som gav namnet Augustus.