Ilon Mask uttryckte beundran för Kanye West och förutspådde utbrottet av andra världskriget

Millionernas idol gav en intervju under deltagandet i SXSW-festivalen i Texas Austin. Ilon Mask berättade om de människor som inspirerar honom, rymdkampanjen, avsedd för att rädda mänskligheten från tredje världskriget. Vem var den första på den legendariska listan och hur planerar miljonären att rädda mänskligheten? Vilka intervjuer ska tas som ett skämt, och vad är allvarligt?

Skapare SpaceX beundrar den amerikanska rapparen

Mannen som förvaltar rymdprojekt och är redan engagerad i att organisera människans flyg till Mars, slog alla de närvarande på festivalen med bekännelser och förutsägelser.

Den första chocken och ett överraskat utrop från tittarna orsakade svaret på Mask-frågan om människor som beundrar och inspirerar honom. Du, förmodligen, som många tänkte på sin mor eller historiska personligheter? Nej, Ilon Mask tvekade inte att namnge Kanye West.

Observera att detta inte är första gången som Mask öppet uttryckte sympati och beundran för musiken. År 2015 var Kanye West bland de hundra mest inflytelserika människorna enligt den amerikanska tabloidtiden. Trots det faktum att maskeringen var allmänt uppfattad som ironi och ett skämt, ansåg många att hans ord var mer än allvarliga.

Enligt Mask har musiker en uppsättning ledaregenskaper som gör att han ständigt förbättras:

"Den här killen har alltid trott på sig själv och sin styrka, hans tålamod kan bara bli avundad. Endast Västs självförtroende gjorde honom som han är nu. Är han värd att vara på listan över de mest inflytelserika människorna? Och du frågar honom, jag är säker på att han kommer att svara ja. Det här är en person som ständigt är på utkik, han agerar, han ställer frågor, han går ständigt utöver gränserna för det möjliga. Han kräver detsamma från andra. "
Musk anser rapparen en intelligent och integrerad person

Koloniseringen av Mars och sökandet efter ett skydd på månen

Ilon Mask ser pessimistiskt på historia, förutsäger mänskligheten "mörka tider" och tredje världskriget. Hur planerar miljonären att rädda civilisationen? Det visar sig att han litar på koloniseringen av månen och Mars, och förbereder redan en plan för att mastera planeterna! Om du har bestämt att detta inte kommer att hända snart, då är du djupt misstag, så tidigt som 2019 kommer de första provningarna på skeppet att ske. Den nya SpaceX BFR-raketen bör landa på den röda planeten och genomföra fullskalig forskning i början av nästa år.

Redan nu tänker Mask på kolonisternas sociala och civila utveckling och hävdar att relationerna kommer att baseras på direkt demokrati. Nya lagar kommer endast att godkännas efter samtycke från 60% av medborgarna, och föråldrade lagar avbryts på grund av samförstånd och omröstning.

Läs också

Hur man gör tid i en så galen rytm av livet att uppmärksamma familjen och dig själv? Som det visade sig, nu nästan hela tiden Mask ägnar sin avkomma - SpaceX och tillåter endast ibland svagheten att omges av barn.