Nicole Kidman blev en gammal kvinna för en ny rolls skull

De säger att aktörer som är allvarliga om sitt yrke, är redo att göra några offer för en intressant roll i bio. Så någon blir vikt, någon låter dig sätta på ansiktet av smink, vilket förändrar skådespelaren utan igenkänning, och någon bestämmer sig för att dela med skönhet och ungdom.

Nicole Kidman har vuxit gammal

För att kunna leka i detektivserien "The top of the lake" på BBC-kanalen, försökte den 49-åriga skådespelerskan själva bilden av en åldrig kvinna. I den här filmen kommer heroin Kidman att delta i utredningen av flickans försvinnande tillsammans med detektivet, vars roll gick till den berömda skådespelerskan Elizabeth Moss. Paparazzi lyckades fotografera Nicole på uppsättningen som före transformationen, och därefter.

Skådespelerskan uppträdde före paparazzi på vanligt sätt: i en svart tröja med en vit skjorta och i en grå kjol. Samtidigt var Kidman redo att prova på perukan, eftersom hennes idealiska hår samlades med ett hårklipp och stashed med gel.

Ungefär en timme efter att skådespelerskan kom in i omklädningsrummet framträdde hon i en grå peruk och med röda finnar i ansiktet. Hon var klädd i jeans och en röd tunika. Det är i bilden som tittarna ser det på skärmen.

Läs också

Kidman drömmer om att vara ung

Efter att paparazzi-bilderna publicerades på Internet delades fläktarna i 2 läger. En del sa att Nicole är mycket grå, och hon ser harmonisk ut med sin ålder, och andra ville inte tro att deras favorit kan vara så. Enligt deras uppfattning borde Kidman fortsätta att hugga botox trots att personen förlorar ansiktsuttryck.

I februari 2013 bekände Nicole i en intervju med tidningen La Repubblica att hon försökte Botox, men hon tyckte inte om det:

"Efter injektionerna var mitt ansikte inte mitt. Det slutade flytta, och jag trodde först att jag hade en mask. Men nu har allt gått, och jag kan igen visa känslor. "

Sedan dess har Kidman upprepade gånger sagt att hon är en supporter av Botox, eftersom det är bättre än att lägga sig under kniven. Således skådespelerskan aldrig att bli en gammal kvinna.