Hur snabbt ska man pumpa upp en pressflicka?

Platt mage och präglad press - drömmen om många tjejer, och för att uppnå detta resultat är ganska verkligt, det viktigaste är att jobba hårt. För att göra detta är det nödvändigt att förstå hur man snabbt kan pumpa upp pressen och bli av med överflödigt fett. Det är viktigt att inte bara utföra fysiska övningar, utan också att ändra vanor i deras näring.

Hur snabbt ska man pumpa upp en pressflicka?

Först några ord om näring. Det är viktigt att utesluta livsmedel med högt kaloriinnehåll och utveckla en meny baserad på färska grönsaker, frukter, proteiner och spannmål. Ge preferens till bråkmat och drick mycket vatten.

Ta reda på hur man snabbt och korrekt pumpar pressen , det är viktigt att vara uppmärksam på träning, vilket kommer att förbränna överflödiga kalorier och träna musklerna. Du kan träna varje dag, eftersom pressens muskler har förmågan att snabbt återhämta sig. Arbetet är övre och nedre pressen, liksom laterala muskler.

Ett snabbt sätt att pumpa upp en press innebär att du gör följande övningar:

  1. Sitt på ryggen och lyft dina ben, böjda på knäna, så att låren är vinkelräta mot golvet. Lyft överkroppen och vila på golvet med armbågarna. Böj inte på baksidan och håll pressen tätt. Alternativt raka vänster eller höger fot.
  2. Stunder på ryggen, böj knäna och håll händerna nära dina öron. Höj kroppens och benens övre del samtidigt, gör vridningar, riva av skinkorna från golvet och ta knäna i ansiktet.
  3. Ta ett vågrätt läge som vilar på golvet med händerna, vilket borde ligga under bröstet. Alternativt dra upp vänster och sedan höger ben, rikta knäet mot motsatt axel.

Dessutom rekommenderas att använda kosmetiska förfaranden. Goda resultat tillhandahålls av omslag , till exempel baserat på alger eller lera.