Hur man förstör bedbugs i en lägenhet?

Bedbugs är en av de mest obehagliga grannarna i huset, vilket kan ses både på landsbygden och i någon av stadens befolkning. Det viktigaste är inte att panik eftersom detta problem kan lösas, att veta hur man korrekt förstör bedbugs i en lägenhet.

Bekämpa buggar i lägenheten

För att effektivt bekämpa dessa insekter måste du först och främst veta var buggarna bor i lägenheten. Dessa parasiter brukar föredra att leva i sängen, stoppade i möbler, i mattor, bakom plintar, men inte långt ifrån sängen på en person som de äter med sitt blod.

Det finns många alternativ att bekämpa dessa parasiter, till exempel, med hjälp av en specialiserad desinfektionstjänst. Ingen vet bättre än dem metoder för att bekämpa dessa parasiter.

Kemiska medel är ett annat sätt att förstöra dessa insekter. De vanligaste är Carbophos, Executioner, GET, Tetrix, Combat, Forsyth, Fufanon.

Idag är ett av de mest affektiva och populära medel mot bedbugs temperaturbehandlingen av rummet. Buggar är känsliga för temperaturförändringar (de tolererar inte temperaturer under -18 ° C och över + 48 ° C), så med rätt inställning till värmebehandling hemma kan du få ett bra resultat. Till exempel måste du ta ut möblerna för att frysa eller häll hett vatten på parasiternas livsmiljö.

Mindre effektiva, men också billigare medel från bedbugs - nationellt, dess tillämpning är mycket säkrare än kemisk, men det kan inte ge det förväntade resultatet. I det här fallet måste du sönder malmstenen och skymningen bredvid skivbrädorna i hela lägenheten, lukten av dessa örter kommer att skrämma bort insekterna.

Du kan också försöka bli av med bedbugs mekaniskt, det vill säga att dammsuga lägenheten (dock bör dammsugaren i dammsugaren vara disponibel).