Hur avslutar du skolan externt?

Allt fler skolbarn är intresserade av möjligheten att studera på externship. Detta låter dig studera utan ett dagligt skolbesök. Föräldrar på grund av bristande information kan inte enkelt besluta att överföra ett barn till denna form av utbildning. Därför är det värt att räkna ut hur man studerar och tar prov externt i skolan, vilka nyanser måste beaktas.

Typer av externa effekter

I Ryssland finns det två typer av externa:

 1. Gratis. Antag studie hemma, men det är inte möjligt att förkorta träningsperioden. Det är nödvändigt att veta att barnet har rätt att räkna med:
 • Betald Intensiv. Utbildning utförs endast i vissa institutioner. Enligt schema i förväg hålls klasserna i små grupper eller individuellt. Del av de uppgifter som killarna får via Internet. Intensiv kommer att passa de som är intresserade av hur man avslutar skolan externt före tid. Programmet ger en studie av 10-11-graden i 1 år.
 • I Ukraina finns ingen avgiftsbaserad intensitet. Enligt lagen har en student rätt att förvänta sig fri utbildning av någon form, han borde biträdas i en önskan att påskynda sina studier.

  Hur går jag till externskapet?

  För övergången till denna form av utbildning är det nödvändigt att diskutera situationen med regissören i förväg och skriva ett uttalande. Om studenten vägras på grund av brist på platser, måste du söka till en annan utbildningsanstalt.

  Ett barn ska få en träningsplan avsedd speciellt för honom. Det bör anges vilka intyg, när och hur man tar det ut ur skolan.

  Vad behöver du ta hänsyn till när du går till den externa skolan?

  Föräldrar bör utvärdera sina möjligheter:

  Det är också viktigt att ta hänsyn till barnets egenskaper, hans förmåga att självorganisera.