Hotell i Laos

På en resa till en stat är många turister intresserade av att välja ett ställe att bo. Laos är ett fattigt och litet land, därför finns det nästan inga lyxiga femstjärniga hotell här. Ett undantag är huvudstad och kulturcentrum - Luang Prabang .

Funktioner av valet av hotell

Vanligtvis är bostäder i Laos billigt jämfört med den europeiska. För en dag i genomsnitt måste du betala $ 10-15 (85-90 tusen kip). Under regnperioden kan priset vara lägre med 30% än under högsäsong. Vid val av hotell för övernattning är det nödvändigt att fokusera på följande faktorer:

Om du är i en storstad, är det bäst att hyra ett rum i turistcentret. Här kan du ofta träffa engelsktalande invånare, hitta en europeisk restaurang eller resebyrå, och på kvällen - ha det roligt.

Välja ett hotell i Laos, det är bättre att inte spara. I billiga pensionat ofta avtagna möbler, och från badrummet kan du lukta fukt. Var beredd på att personalen inte talar engelska. När du bokar ett hotell via Internet måste du styras av resenärernas recensioner, så att din semester inte överskuggas av några obehagliga små saker.

Typer av bostäder i Laos

I landet distribueras inte bara hotell och hotell, utan även fler budgetinrättningar:

När du besöker en viss turistattraktion eller populär stad, boka turister ofta ett hotell i Laos i förväg. Tänk på institutioner och deras egenskaper i de största städerna.

Hotell i Vientiane

Det bästa området för övernattning är vallen. Det finns många billiga hotell ($ 7-10), barer, turistföretag, en marknad och ett buddhistiskt tempel. Lyxiga hotell ligger i stadens centrum, priset varierar från $ 35 till $ 180 beroende på antalet stjärnor. De mest populära institutionerna i huvudstaden är:

 1. Dhavara Boutique Hotel - 4-stjärnigt hotell, deltagare i programmet "Prioriterat boende". Gratis hämtning av flygplatsen, parkering och internet finns tillgängligt. Det finns en restaurang, biluthyrning och tvättstuga, och det finns lyxiga lägenheter.
 2. Hive Hostel är ett vandrarhem med 3 rökfria rum. Besökare kan dra nytta av utflyktsdiskens kemtvätt och kemtvätt. Det finns en bar och internet.
 3. Settha Palace Hotel är ett femstjärnigt hotell. Hotellet erbjuder spa-tjänster, en pool, matsal och ett konferensrum. Personalen talar 3 språk.
 4. Sunbeam Hotel - anläggningen beräknas till 3 stjärnor. Det finns 20 moderna rum, en restaurang och internet.
 5. Moonlight Champa är ett 2-stjärnigt hotell med bibliotek, bagageförvaring och cykeluthyrning.

Hotell i Pakse

De flesta av anläggningarna i denna stad ligger längs motorväg 13. På detta område finns stormarknader, kaféer, bankomater och engelsktalande resebyråer. Priserna på bostäder i Pakse är låga och varierar från $ 7 till $ 60, beroende på hotellets nivå. De mest populära av dem är:

 1. Phi Dao Hotel är ett tvåstjärnigt hotell. Det finns en bar, parkering och bagagerum och personalen talar 3 språk.
 2. Athena Hotel - anläggningen uppskattas till 4 stjärnor. Det har en swimmingpool, en restaurang med internationellt kök och en tvättstuga.
 3. Résidence Sisouk är ett trestjärnigt hotell med ett förråd, parkering och en resedisk.

Hotell i Vang Vieng

Området är rikt på sevärdheter, därför kommer turister ofta hit. De är i princip hyresgäster, vars pris varierar från 10 till 20 dollar. Välj en institution är bäst ifrån det högljudda centrumet. De mest populära hotellen är:

 1. Riverside Boutique Resort är ett fyrstjärnigt hotell med lyxiga och deluxe rum. Det finns ett hälsocenter, en restaurang och en festsal.
 2. Bearlinbungalow är ett tvåstjärnigt hotell som erbjuder cykeluthyrning, internet och en solterrass.
 3. Phoxay Ngam Resort - pensionat med 7 rökfria rum. Det finns ett gemensamt kök, parkering och internet.

Hotell i Luang Prabang

Det är en turistort, det mest populära området är den historiska halvön. I denna del av staden finns en utvecklad infrastruktur, såväl som museer och arkitektoniska sevärdheter. Huspriserna här är de högsta i Laos och börjar från $ 20 per natt i ett vandrarhem från $ 140 dollar - på hotellet.

Många hotell ligger i byggnaderna i gamla stugor och herrgårdar och omger sin pool och solterrass. De mest populära hotellen i Laos Paris är:

 1. Mekong Riverview Hotel är ett fyrstjärnigt hotell med bibliotek, temarestaurang och presentbutik.
 2. Le Bougainvillier - anläggningen beräknas till 2 stjärnor. Det finns ett tvättstuga, ett bagagerum och en trädgård.
 3. My Dream Boutique Resort är ett trestjärnigt hotell med kemtvätt, ett café med en dietmeny och cykeluthyrning.
 4. Sabai Sabai är ett vandrarhem med internet, parkering, en kontinental frukost och en pool.
 5. Luang Say Residence är ett lyxigt femstjärnigt hotell med ett komplett utbud av tjänster. Parkering, pool, trädgård, grill, cykeluthyrning och valutaväxling tillhandahålls. Personalen talar 3 språk.

Hotell i Champasak

Provinsen präglas av sin pittoreska och unika natur (floddelfiner finns här), så resenärer är glada att resa här. Hotell i staden runt 10 är de mest populära av dem:

 1. The River Resort är ett hotell i Laos, som är betygsatt till 4 stjärnor. Rummen har TV, minibar och eget badrum. Besökare kan dra nytta av en cykeluthyrning, en pendelservice, en tvätt och ett konferensrum. Restaurangen förbereder en mängd Lao och västerländska rätter.
 2. Inthira Champasak är ett trestjärnigt hotell med resedisk, bagageutrymme och concierge-service. Restaurangen serverar internationella och kinesiska rätter.
 3. Khamphouy Guesthouse är ett pensionat med rökfria rum och gratis internet.

Totalt i Laos finns det upp till 1500 hotell. Bland dem kan du välja de förutsättningar som är idealiska för dig.