Grooming en stege för långt hår

Att skära en stege för långt hår har varit det mest populära för kvinnor i alla åldrar i många år, som vill matcha mode, men vill inte dela med långt hår. Detta är en komplicerad frisyrning, när det är klart måste frisören göra en smidig övergång från korta strängar till långa. De kortaste strängarna finns på toppen av huvudet. Frisyr är perfekt för alla typer av ansikte, vilken form som helst - kvadratisk, triangulär, rund. Det hjälper till att gömma brister och betona värdighet. Det enda du behöver tänka på är hårets struktur. Denna frisyr är absolut inte lämplig för kvinnor med hårt, lockigt, lockigt hår. Självklart, om du verkligen vill, kan du göra det om du är redo att stressa håret varje dag med hjälp av mousses, geler, lacker, strykjärn och hårtorkar och lägger styva strängar. Men var förberedd för det faktum att du i framtiden måste behandla ditt hår efter sådana manipuleringar med dem.

Unga flickor är mest förtjust i långa hårklippningar på rakt hår. Om du har tunt hår, så kommer denna hårklipp att öka volymen. Om du är en glad ägare till tjockt, tjockt hår, så kommer klippningen att bli fantastisk även utan stapling.

Klipp stegen

Kvinnors hårklipptrappor är idealiska för den moderna rytmen i livet, eftersom det är ganska lätt att stila denna hårstil. Tvätta, torka och du är redo att erövra världen. Men du kan vinda på curlers, och då kommer du att få noga krullar, lägga med en rund pensel på toppen - och här är du som en tomboy.

Vackra långa hårklipp kan du ändra din bild och stil, beroende på situation och tid på dagen. Styling hjälper dig här. Om du är på kontoret, då komplicerat lägger du till någonting. Ren hår, lagt med hårtork och du är vacker. Hemalternativ - en enkel svans för en lång del av håret, och en kort bit kan läggas som en typ av kar. Tja, om du ska gå ut i världen, då kan du ge utflykt till fantasi.

Flickor kan ha en "lång stege" frisyr med eller utan ett knä. En knäck kan göras lång och dela den i två strängar, kammade på sidorna eller slitna på ena sidan och täcka hälften av ansiktet, som vissa representanter för ungdomens emo-subkultur bär. Mycket populär kort chelochka. Hon ser jättebra och väldigt ung kvinna som föredrar en stege med korta slag.

Skärande kaskader

Att skära kaskaden är en av trappens sorter. Denna frisyr har funnits i många år, och den är fortfarande mycket populär, och vi hoppas att den aldrig kommer att gå ur mode. Till skillnad från enkel stapelstege kan kaskaden bäras och lockigt hår. Och medan denna hårstil ser väldigt snygg ut utan ytterligare styling. Haircut utförs antingen genom en smidig övergång av längd från kronan till spetsarna eller en plötslig övergång är möjlig. Ideellt ser en sådan frisyr ut, om håret börjar skära från hakans linje, vilket ökar längden. Den idealiska längden på håret - till axlarna eller strax nedanför. En variation är också möjlig för långt hår, men det blir svårare att stapla dem. Om du har tunt, rakt hår, men du vill verkligen ha en kaskad, försök att göra en sådan frisyr på en tidigare gjort perm. Man tror att "kemi" är ur modet, i trenden - naturligt hår. Men om du har en bra mästare kan han göra så att ingen förstår att dessa inte är naturliga krullar. I det här fallet kommer det att se fantastiskt ut. Observera också att hårklippskaskaden, som en stege, passar nästan alla typer av ansikte, men till skillnad från stegen och vilken typ av hår som helst.

Vi berättade om två frisyrer för långt hår som du väljer - det är upp till dig.

Det viktigaste för kvinnor är att hitta en bra mästare som kan gissa dina önskningar och göra exakt vad du vill ha.