Brasiliansk hårrätning - allt du behöver veta om proceduren

Varje kvinna vill ha ett tjockt och hälsosamt hår hår, eftersom möjligheten att skapa olika versioner av eleganta och snygga frisyrer samtidigt som de expanderar. Ibland vill du bara ändra bilden och räta lockiga lås , gör dem smidiga och trevliga att röra vid. I sådana fall kommer brasiliansk hårrätning till räddning - ett populärt förfarande som hjälper till att få drömmen till liv.

Keratin hårrätning - skada eller nytta

För att ge ditt hår en hälsosam och glansig glans, applicera brasiliansk keratinhårig rätning. Denna metod är applicering av ett flytande preparat tillsammans med en skyddande beläggning på lock med strykning. Denna metod är mycket populär i USA och är förbjuden i Europeiska unionen och Kanada på grund av det höga innehållet av skadliga ämnen som är farliga för människoliv.

Brasiliansk keratin kan vara farligt, inte bara för kvinnor som genomgår förfarandet, utan också för frisörerna själva. Orsaken till denna faktor är metylenglykolämnet, som går in i stora mängder på många sätt (till exempel Brasilian Blowout). Med stark uppvärmning frigör metylenglykol en formaldehydgas som är skadlig för människokroppen och orsakar sådana symptom som:

Om du använder högkvalitativa droger ska du följa säkerhetsmetoder och tillämpningsregler, då farliga konsekvenser kan undvikas. För att släta dina lås, bli silkeslen och vacker, använd brasiliansk hårrätning, bilden före och efter visar dig en stor skillnad. Det är nödvändigt att genomföra förfarandet i ett fullt ventilerat rum, du får inte använda en varm hårtork och applicera produkten på hårbotten.

Den rätta tekniken för keratin hårrätning hjälper till att återställa fibrillära proteiner och normalisera deras balans i huvudets glödlampor. Kvinnliga krullar utsätts för negativa faktorer:

En sådan effekt på det kvinnliga hårets hår leder till förlusten av keratin. Efter 25 år har många flickor tråkiga tresses och tangles, börjar falla ut och klippa, de passar inte bra och håller sig inte i håret. Brasiliansk rätning och håråterställning hjälper till att hantera liknande problem. Förresten kan du till och med upp till 80% av även de starkaste krönningarna, effekten hålls från 3 till 6 månader, och sedan måste proceduren upprepas på nytt.

Medel för keratin hårrätning

Innan du bestämmer dig för att utföra denna procedur, fråga din mästare vad han använder drogerna, deras varumärke och smink. Frisörer används med en sådan metod som brasiliansk hårrätning, beroende på hårets typ . De mest populära tillverkarna är:

 1. Cadiveu Professional - är en professionell uppsättning som består av en mask, schampo och arbetskomposition.
 2. Kaffe premie alla liss - Passar för tjockt och hårt hår och är ett trefas komplex.
 3. Inoar - tack vare det här företaget, kan brasiliansk hårrätning göras hemma.
 4. Plastica capilar - kunderna kan välja doften för håret: acai, pimenta, passionfrukt eller mentol. Kompositionen innefattar mättade aminosyror och proteiner som aktivt fuktar och närmar rötterna.
 5. Biyouh liss är organisk kosmetika som kan användas för gravida kvinnor och barn.

Brasiliansk komposition för keratin hårrätning

Innan du köper brasiliansk keratin för hårrätning, fråga säljaren om ett kvalitetscertifikat och noggrant studera kompositionen av läkemedlet. Det bör innehålla:

Hur räta ut håret med keratin hemma?

För att producera brasiliansk hårrätning hemma behöver du ett specialverktyg för egenanvändning, utplåning av järn, skål och handskar. Efter proceduren kan huvudet inte tvättas i 72 timmar, det är bättre att inte använda hårnålar, elastiska band och inte sätta glasögon på huvudet och kamma inte håret utan extremt behov i flera dagar.

Brasilian Hair Straightening - Execution Technology

Innan du börjar proceduren, kolla vad keratinriktningstekniken är:

 1. För att applicera keratin är det nödvändigt på hela längden av håret, avvikande från rötter på 1,5 sm.
 2. Allt hår är kammade från ansikte till nacke.
 3. Keratin måste vara kvar på huvudet i en halvtimme.
 4. Efter 30 minuter, torka håret med en hårtork, utan att tvätta keratinet.
 5. När huvudet är helt torrt, dra håret järn vid en temperatur av 220-230 grader.

Hårvård efter keratinrätning

Här är några regler som är viktiga för att följa med för att fixa ett bra resultat:

 1. Rör inte håret efter keratinrätning under de första 3 dagarna.
 2. För sömn är det nödvändigt att förbereda en silke eller satin örngott.
 3. Det är förbjudet att använda skum, lack, vax och andra stylingprodukter så att en kemisk reaktion inte uppstår.
 4. Du kan ha hårklippningar på en vecka efter proceduren.
 5. Gör färgen bättre 7 dagar före proceduren. Färgen ska inte innehålla ammoniak.

Vilken typ av schampo ska jag tvätta mitt huvud efter keratinrätning?

Som svar på den populära frågan om vad som ska tvättas efter det brasilianska hårrätningshuvudet måste du säga att du behöver professionella schampon och masker, de bör inkludera keratin. Sådana medel säljs i salonger eller specialaffärer, och ibland ingår de i uppsättningen för förfarandet. Efter att ha badat sköljer du håret med fettfri yoghurt eller örttekoko.