Gröt i en dubbel panna

Varför laga gröt i en dubbelpanna? Under århundraden, beprövade metoder för att förbereda spannmål, vilket ger utmärkt resultat. Men ångbåten tillåter dig att göra speciella, originalporridor, annorlunda än traditionella. Än frågar du? För det första, i dubbelkällan blir gröt mer smutsigt och ömt. Den andra fördelen är att ångbåten maximalt bevarar alla användbara egenskaper hos spannmålen. Låt oss överväga några intressanta och enkla recept för att laga porridger i en dubbelpanna.

Risgröt i en dubbelkedja

ingredienser:

beredning

Hur man lagar ris i en dubbelpanna visste vi redan, så nu pratar vi om hur man lagar risgröt i en ångbåt? Skölj groddorna noggrant under kallt vatten flera gånger så att hela vita fällningen försvinner. Ta sedan mina torkade frukter och häll dem i 15 minuter med varmt vatten. Formen på ångbåten är lätt oljad, sprida det tvättade riset till botten, tillsätt torkade aprikoser, russin och häll all mjölk. Vi sätter socker till smak, tillsätt lite salt och blanda väl. Vi lagar risgröt för ett par i ca 45 minuter, blandas regelbundet. I slutet, lägg lite smör och sprida ut på tallrikar. Det är allt, användbar rismjölkgröt i en dubbelpanna är klar!

Manna gröt i en dubbel panna

Manna gröt, kokad i dubbelkedja, visar sig vara väldigt god och underbar, som någon annan gröt, eftersom den helt bevarar alla användbara vitaminer och mikrodelar som behövs av människokroppen. Även om semolina gröt på kaminen är förberedd mycket snabbare, men gjord i en dubbelpanna, kommer den ut helt enkelt oklanderlig, helt fri från klumpar och brinner inte alls.

ingredienser:

beredning

Häll i mjölken i matlagningsbehållaren och späd den med lite vatten. Häll sedan långsamt på mango, sätt salt, socker till smak, stäng locket i 30 minuter och sätt på läget "Kasha". I slutet av tiden, sätt lite smör och servera mjölkgröt från ångbåten till bordet.

Corn gröt i en dubbel panna

ingredienser:

beredning

Häll majsen i behållaren för ångkokaren och skölj lite med vatten. Vidare i spetsen värms vi upp 300 ml vatten och häller majsgrönsaker med brant kokande vatten. Soly att smaka och blanda. Vi lagar gröt i ca 35 minuter. Och du kan också göra en stor havregrynsgröt i en dubbelkokare , men det är en lite annorlunda historia.