Kvinnorsrock - hösten 2014

För att möta höst vill man vara helt beväpnad gäller detta för modetillverkningarna av den övre garderoben. Låt oss tillsammans göra en resa till världens podiumplattformar och ta reda på vilka trender som ses i mode på höljet från hösten 2014-säsongen.

Fashion Coats - Fall 2014

I höst kommer du att bli överraskad av olika stilar och färger av ytterkläder. Nästan alla världsformgivare har inkluderat i det obligatoriska programmet ett lager av överdimensionerad stil - en kappa som verkar sys i flera storlekar större än nödvändigt, med breda axlar och ganska skrymmande i silhuett. Sådana modeller av rockar har blivit kanske den mest extraordinära, men de spårar zesten - de visuellt gör benen smalare och bilden ser konstigt ut, mycket feminin.

En annan fashionabel nyhet av höst-vintersäsongen 2014-2015 var en bur och det mer sannolikt liknar billiga kinesiska väskor-baulis än en klassisk engelsk bur, men sådana plagg ger otvetydigt en våldsam reaktion bland allmänheten. Naturligtvis kan förälskare av konservativ stil i kläder inte förstå dessa nya trender, för dem lämnade konstruktörerna en mörk bur - blå eller grå-svart, så nära det sedda begreppet höstens kapps utseende. De var inte stränga och att skära, hade satt i en samling av en kappa av en säsong höst-vinter 2014-2015 de utrustade siluetterna och en kappa med bälten. Du kan diversifiera bilden med hjälp av dekorativa element: massiva knappar i klädfärgen eller i kontrastfärg, ett läderbälte med en metallspänne av rektangulär eller kvadratisk form, och du kan betona färgen på din jacka genom att välja ett bälte av silver eller guld.

Modeller av en höst av 2014 presenteras och i en väsentlig vana för oss - ett naturligt läder. Designers insisterar på att inte spara och köpa en lång kappa av samma Oversize-stil, som igen betonar höstutvecklingen. Extravaganta modeller som är gjorda av reptilhud, även om en sådan kappa blir alltför tyngdig och kan skada din plånbok, kommer inte alla modekvinnor att kunna visa sina kläder i krokodilhud, så djärvt leta efter en kompromiss i prägling eller imitation under djurens hud. Avundsjuk syn på andra runt omkring dig kommer att ges!

Snygg kapp hösten vinter 2014-2015

Mode för pälsprodukter håller fortfarande sina positioner, höst-vintersäsongen 2014-2015 är full av intressanta lösningar och vi kan se jackor som tillverkats uteslutande av de finaste pälsen och i kombination med andra material. Den klassiska versionen är en läderfracka med en fluffig pälskrage och manschetter. Tja, älskare av pälsrockar kommer att kunna köpa en päls skinnig kort päls och vänta inte på att frosten börjar och smita i en sådan chic outfit på hösten. Var uppmärksam på färglösningar, vid första anblicken kan det till och med verka som begåvade barn arbetade på skisserna, upproret av färger imponerar fantasin. Men kanske är det bara inte tillräckligt i ett tråkigt regnväder, och vad kan vi ju uppmana oss, inte med klara färger i kläderna .

Utan mäns mode, inte bara byxor, jackor och skjortor, utan också stilen och skuren av kappan, som under hösten-vintersäsongen 2014-2015 tog sin nisch i den allmänna idén om ytterkleddsutveckling. Inte alla vågar prova på bilden av en nästan dimensionslös kappa i grå och mörka toner, men kanske du hittar en lösning på detta problem genom att lägga till en bild med ljusa detaljer, färgade snygga pantyhose eller leggings.

I fallet, låt dig experimentera och leta efter din individuella bild, oavsett om det är en kort kappa eller en lång kappa på golvet, år 2014 kan du göra allt och till och med lite mer.