Frigiditet hos kvinnor - vad är det och hur bli av med anorgasmi?

Kylheten hos en kvinna kan ha olika orsaker. Så, kanske är hon missnöjd med en viss man och hon vill inte ha en intimitet med honom. Dessutom kan detta beteende indikera kvinnans frigidhet. Låt oss försöka ta reda på, frigidity hos kvinnor - vad det är och om det är möjligt att bota denna sjukdom.

Vad är frigiditet?

I den moderna världen anses frigiditet inte vara något vanligt. Nu kan män och kvinnor inte bara misstänka förekomsten av en sådan sjukdom, utan också försöka slåss mot det. Enligt läkare-sexologer, som är mycket försiktiga med denna term, är frigidity en bestående minskning av sexuell lust eller brist på orgasmiska känslor.

Frigiditet i psykologi

Det finns också psykologiska aspekter av frigiditet. Sjukdomen indikerar ofta försök att behålla kontroll, vilket kan uppstå på grund av en konflikt med sexuella preferenser eller på grund av skammen av sina egna erotiska önskningar. Dessutom kan en frigid tjej känna sig ful, även ful och vill därmed dölja sin egen kropp från andra. Kanske är avslaget på sexuell tillfredsställelse det enda som hon kan förfoga över i livet.

Orsaken till sjukdomen kan vara i det faktum att en kvinnas sexakt anses vara något skamligt och till och med smutsigt och gör en kvinna till en prostituerad. Alla dessa känslor bildas ofta i barndomen, som påverkas av föräldrarna. Frigiditet kan uppstå om:

 1. Kön var rädd för mamman.
 2. Min far förolämpade ofta sin mamma.
 3. I intima relationer fanns en förolämpning.
 4. I barndomen lärde de att kön är dåligt.

Frigidity - en myt eller en verklighet?

Faktum är att det finns kvinnlig frigid eller är det fiktion? Fram till nu föreslår några män att det inte finns kalla kvinnor, och det finns separata fall när en kvinna vägrar att ha ett sexuellt förhållande med en viss man. Doktorer argumenterar dock för att en sådan sjukdom som frigiditet kan vara i rättvist sex av olika skäl.

Finns det många fria kvinnor?

Någon är säker på att det inte finns några kalla kvinnor, men någon lider av sin älskade frihet och vet inte hur man ska bli av med det här problemet. Så i själva verket många frigid kvinnor eller deras enheter? Statistiken är oupphörlig, andelen frigidighet hos kvinnor i Ryssland, enligt vissa källor, är 42%. Kanske är det också orsaken till den vanliga skilsmässan. Även om problemet här inte är så mycket i själva sjukdomen, men i det faktum att unga människor inte vill lösa problem och snabbt ge upp när de möter livets problem.

Orsakerna till frigidighet hos kvinnor

Vad är sexuell kyla hos en kvinna? Följande är de främsta orsakerna till frigiditet:

 1. Hormonal faktor - fluktuationer i hormonell bakgrund kan i hög grad påverka kvinnans liv. Om testosteron inte produceras tillräckligt, försvinner könsdriften.
 2. Psykologiska - i grunden kan fungera som en olycklig tidigare erfarenhet av sexuella relationer och dolda förbittring av den nuvarande partnern. Dessutom kan våld döda lusten efter sex.
 3. Fysiologisk - kvinnlig frigidhet kan associeras med kroppens anatomiska egenskaper som förhindrar sexuell kontakt.

Tecken på frigiditet hos kvinnor

Hos kvinnor kan sexuell kyla manifestera sig på olika sätt. Bland de frekventa symptomen på frigiditet:

 1. Anorgasmi hos kvinnor - i närvaro av frigiditet saknar en kvinna ofta orgasm . I det här fallet kan hon uppleva en sexuell attraktion, en trevlig känsla under sex, men ingen orgasm uppstår.
 2. Orgasm förekommer inte med olika typer av sex och onani. Annars är det ingen fråga om sexuell kyla.
 3. Kvinnan känner inte av trevliga känslor från sexuellt intyg eller handlingar. I sådana situationer talar läkare om minskning eller fullständig brist på libido.

Frigidity - Species

Talar frigidity hos kvinnor vad det är, läkare-sexologer kallar dessa typer:

 1. Retardation frigidity . Denna typ av sjukdom är tillfällig. Det är förknippat med en försening i utvecklingen av sexuell lust.
 2. Symtomatisk frigidhet . Denna typ av sexuell kyla hos kvinnor uppstår ofta som ett resultat av sjukdomar eller avvikelser i utvecklingen. Symtomatisk frigidighet serveras väl genom behandling och är av tillfällig karaktär. I det här fallet kommer läkemedlet för behandling av frihet hos Tribestan att vara effektivt.
 3. Konstitutionell frigidhet . Denna typ av förkylning anses vara en medfödd egenskap hos kvinnor som psykologiskt och fysiskt kan vara hälsosamma. I denna sexuella attraktion och specifika erfarenheter under samlag upplever sådana kvinnor inte.
 4. Psykogen frigivning . Dess orsaker är ofta psykologiska trauma . Detta kan vara en besvikelse hos män, och ogillar en partner, en misslyckad första erfarenhet av sexuella relationer.

Är det möjligt att bota frigiditet?

Efter att ha lärt sig om sin diagnos är kvinnor intresserade av huruvida frigiditet behandlas. Läkare säger att det är möjligt att besegra sjukdomen, men för detta är det nödvändigt att förstå orsakerna till vad som händer med det, förstå och acceptera sina problem i den sexuella sfären och var noga med att lita på en bra specialist. Kvinnans kyla har ofta fysiologiska och psykologiska orsaker.

Frigiditet hos kvinnor - behandling

Många kvinnor, som står inför ett sådant problem, vill så snart som möjligt veta hur man ska bli av med frihet. Det är känt att kvinnlig kyla i de flesta fall är psykogen. Det blir klart att drogerna som ökar sexuell attraktion inte kan ge den önskade effekten. För att besegra frigiditet är det först och främst nödvändigt att finna orsakerna till förekomsten och försöka eliminera dem.

Så, om experten upptäcker förekomsten av fysiologiska orsaker till kvinnans kyla, så kommer hon att ordinera en effektiv medicinering. Om den ursprungliga orsaken är i psykologiska aspekter kan du söka hjälp från en erfaren psykoterapeut eller försöka lösa problem själv. Psykoterapeutiskt arbete kommer att normalisera kvinnans sexuella sfär, återvända glädjen av intimitet med en man.

Frigidity - medication

I medicin utförs behandlingen av anorgasmi genom olika droger. Bland de mest populära:

Dessa mediciner har inga biverkningar och hjälper till att effektivt avstå från många kvinnliga sjukdomar, inklusive de som hör samman med hormonella misslyckanden. Men innan man börjar behandla frisyr hos kvinnor är det nödvändigt att konsultera en läkare, eftersom han bara kan veta vilket läkemedel som är mest effektivt i ett visst fall.

Frigidity - behandling med folkmekanismer

Vissa människor på personlig erfarenhet måste lära sig frigidity hos kvinnor vad det är. Verifierade personer hjälper till med att bli av med det. Det anses vara mycket effektivt ginseng med frigiditet. Behandling av ett hem utförs ofta med hjälp av kosttillskott med en växt som ökar sexuell lust. Men under inga omständigheter rekommenderas att blanda roten av ginseng med koffein. I annat fall leder detta till onödig stimulering. Även när frigiditet används tinktur av rosa radiolja.

Infusion av rosa radiolys med frigiditet

ingredienser:

Förberedelse och användning

 1. Blanda alla ingredienser.
 2. Ta innan måltiderna i 3-5 månader.

Växtbaserade extrakt

ingredienser:

Förberedelse och användning

 1. Herbal samling hälls med kokande vatten.
 2. Insistera 2-3 timmar.
 3. Infusion tas av 1/3 kopp före måltid.

Hur tillfredsställer en frigid kvinna?

Om ett gift par har en frigid kvinna - det här är ett problem mellan de två, och du måste lösa det tillsammans. Ömsesidigt stöd och förståelse för vem som är nära är mycket viktigt här. I inget fall kan det hävdas att en fridfull fru inte uppfyller en äktenskaplig plikt och gör ultimatum. Det är viktigt att konsultera en läkare i tid, vilket kommer att bidra till att eliminera kvinnans kyla. En man bör försöka uppmärksamma sin älskade och så ofta som möjligt tala inte om problemet, utan om hans uppriktiga känslor. Uppmärksamhet, kärlek och omsorg kan göra underverk och förvandla en kall kvinna till en passionerad kvinna.