Kön i olika former

Om du och din partner bestämde dig för att diversifiera ditt sexliv, var uppmärksam på sex i olika situationer, som är nya och icke-standardiserade, särskilt när du är uttråkad med klassiska standardpositioner. Om du vill få ett oförglömligt nöje, bjud din partner att prova något nytt och intressant. Det diversifierar inte bara ditt liv, nya sexuella poser hjälper dig att uppdatera dina känslor och ge nya känslor. Vi erbjuder ett litet urval som du kan genomföra i praktiken tillsammans med din älskade.


Vilken ny innebär att man försöker bli kön?

  1. En vacker blomma . Denna nya kroppshållning kommer att ge ett oförglömligt intryck på grund av sin sensualitet och penetration. Det beror på att du har nära kontakt med dina åsikter. Mannen sitter på ytan på turkiska, medan tjejen sitter på toppen av honom, vänd mot partnern. Samtidigt täcker hon hennes lår med sina egna ben. Ett stort plus på denna position är att partnerna kan stroke och smeka varandra utan hinder.
  2. Höjloftet . Naturligtvis erbjuder ingen dig kärlek på en klippning (dock kommer denna förverkligande av denna idé definitivt ge dig nya känslor). För att genomföra denna position, bygg en liten eminens från kuddar och filtar. En kvinna måste komma på knä och ligga ner på den byggda kullen, medan mannen ligger bakom partnern. Denna pose liknar "doggy style." Spännande en kvinna kommer att stärka friktion och kontakt med sängkläder och tillbehör - det här gör ditt kön väldigt sensuell och en orgasm som håller på att bli.
  3. Ändring . Detta är en mycket original pose samtidigt, men det kräver viss uthållighet från båda parter. Partnern tar plats på kanten av sängen, och damen sitter på mannen mot honom. En kvinna behöver låsa sin partners lår och luta sig tillbaka så mycket som möjligt. I den slutliga versionen är kvinnans kropp helt avslappnad och halva hängande från sängen.