Fransk pedikyr

Förmodligen finns det ingen flicka i världen som aldrig skulle göra sig till en fransk manikyr. Det är universal: det ser alltid bra ut och passar perfekt till alla bilder. Dessutom kan en favoritfransk (en av namnen på den franska manikyren ) lätt omvandlas till en fransk pedikyr.

Kanske, det verkar som om du gör en jacka på fötterna blir svår och tidskrävande, men du är felaktig. En vacker fransk pedikyr är lätt att göra hemma.

Hur man gör en fransk pedicure hemma?

För att göra en fransk pedikyr i det klassiska färgschemat behöver du:

Innan du gör en fransk pedikyr på dina ben måste du göra en standard förberedelse för att ställa upp benen, för att ta bort grov hud, för att flytta nagelbandet och ge den önskade formen på naglarna. Först efter detta är det möjligt att fortsätta med tillämpningen av den franska beläggningen:

 1. Avlägsna naglarna med en nagellackfjernare eller acetonlösning.
 2. Ta lackbasen och täcka naglarna med den. Om dina naglar är friska och ha en likformig rosa färg - använd en klar lack. De som lider av inre stratifiering av naglar (det finns vita längsgående remsor eller fläckar), det är bättre att använda en naturlig färglack.
 3. Vänta tills färgen är helt torr. Därefter måste du bestämma om du ska använda en stencil för en fransk pedikyr eller dra en remsa av dig själv. Om detta är din första franska pedikyr, använd en stencil. Stick stencilen så att den täcker hela nageln utom spetsen. Bör ligga ca 2-3 mm. Applicera på det en lack av vit färg.
 4. Om du fortfarande bestämmer dig för att rita linjen själv, använd den mest tunna borsten av allt du har tillgång till.
 5. Rita längs den med en tunn linje (igen 2-3 mm) längs spikens kant. De resulterande oegentligheterna kan gnidas med en bomullspinne som doppas i en vätska för att avlägsna lack.
 6. Efter spetsen av nageln är torr, applicera en fixeringslack. Allt är den franska pedicuren klar.

Olika franska pedikyr

Tekniken att utföra en fransk pedicure är en, men det kan finnas många färgskalor. Du kan komma med en ny kombination själv eller välja bland de redan befintliga mest snygga alternativen. Till exempel:

 1. Täck kanten av nageln med en lack av en sängfärg. Lämplig turkos, lila, lila, mynta och många andra pastellnyanser.
 2. Dekorera spetsen av nageln med ett enkelt tryck på ett djurtryck eller en lämplig nagelklister.
 3. Rita en linje i originalformen. Det kan vara en helt rak linje, går snett, triangulär eller någon annan. Beroende på din fantasi.
 4. Att uppleva upplevelsen av modevarumärket Donna Carra New York och använd de finaste linjerna med ljusa färger.
 5. Ta en mattlackbas och glansig för spikens spets eller vice versa. Det ser särskilt bra ut när lacker i samma nyans väljs.