Folkmagasinet för femte gången kallade Julia Roberts den vackraste kvinnan!

Alla såg fram emot april-numret av People magazine, som namnet på världens vackraste kvinna är traditionellt tillkännaget denna månad. Den auktoritativa juryn gav enhälligt Julia Roberts höga status! Otroligt, toppade den 49-årige skådespelerskan för femte gången listan, slog Jennifer Aniston och många andra Hollywood-divas. Detta bevisade återigen att ålder inte stämmer med att erövra hjärtan hos män och fans runt om i världen!

För första gången var Julia Roberts på första raden i listan över de mest attraktiva kvinnorna på planeten 1991, hon var bara 23 år gammal. Hon var på toppen av sin skådespelarkarriär och den sensationella premiären för filmen "Pretty Woman" gjorde henne till en av de mest betalda och önskade skådespelerska i Hollywood. Sedan dess regerade hon högst upp på listan fyra gånger! Om femte gången svarade hon ganska blygsamt, men inte utan kvinnlig coquetry:

Jag är väldigt smickrad, även om jag knappt tror på vad som hände!

Journalisten av tabloid People i en artikel dedikerad till Roberts noterade att skådespelerskan återfick George Clooney, kollega och nära vän till familjen. Tyvärr, men Cluny bara två gånger kan skryta titeln till årets mest sexiga man. På en sådan anmärkning under intervjun reagerade skådespelerskan med humor:

Förbereda ett julkort för Clooney och hans fru, jag kommer säkert att nämna detta faktum!
Julia svarar på frågor från journalisten Jess Cagle

Men huvudfrågan på värdinna Jess Cagle var i en annan:

Vad är hemligheten hos ungdomar du äger, att för femte gången leder du listan över de vackraste kvinnorna i världen?

Julia bekände att ett lyckligt äktenskap gör hennes liv inte bara meningsfullt utan hjälper också att känna sig vacker, ung och naturligtvis önskad. Och inga hemligheter!

Julia med sin man Daniel Moder
Läs också

Forbes tidningen håller inte med Julia Roberts höga status!

Nyfiken, men en ny studie av journalister Tabloid Forbes inkluderade skådespelerskan i listan över världens mest överskattade aktörer! Trots detta tog Julia Roberts en ärade åttonde plats i topp tio av höglönade skådespelare i utgåvan av Forbes-utgåvan förra året.

Det är svårt för oss att utvärdera två helt motsägelsefulla artiklar om Roberts, men vi kan definitivt säga att skådespelerskan har spelat dussintals framgångsrika roller i sin karriär, har flera gånger vunnit Oscar- och Golden Globe-utmärkelser och har också blivit nominerad till internationella filmfestivaler. Ett värdigt bevis på skådespelarens professionalism och Julia Roberts kvinnliga karisma!