Neimar och hans älskade Bruno Marchesini "sätta eld på" uppsättningen

Mindre än en månad återstår till VM, men sport är inte bara för män! Snygga spelare som väntar på de många fans som är hungriga för heta och pittoreska nyheter.

Spelaren av det brasilianska fotbollslaget och en av världens högsta betalda idrottare, kom Neimar med på att delta i en mycket varm fotboll av underkläder reklam. Erbjudandet sammanföll med firandet av Alla hjärtans dag! Tycker du att detta är ett typsnitt? Nej, inget misstag, semestern firas i varm Brasilien den 12 juni.

Var försiktig, väldigt het!

Med fördel av den ökade uppmärksamheten på atleternas personligheter och deras fulla integrering i modell- och filmbranschen beslöt varumärket C & A-kläder att gratulera sina fans till en ovanlig semester och uppmanade Neimar. Fotografen i den nya reklamuppsättningen bestämde sig för att lägga till piktavla och eld, så tillsammans med fotbollen spelade sin älskade Bruno Markesini, modell och skådespelerska. Filmen visade sig vara varm, faktiskt som paret själv!

Neimar och hans älskade Bruno Marchesini

Neimar och Bruna Marchesini

Snart bröllopet?

Paret började träffas 2012, men en framgångsrik karriär och ökad uppmärksamhet från fans och fans tog Neimar och Bruno Markesini i paus på två år. År 2016 återförenades de unga och meddelade ett engagemang. När kommer bröllopet att vara? De brasilianska tabloidjournalisterna Folha de Pernambuco hävdar att ceremonin kommer att äga rum denna sommar på ön Fernando de Noronha.

Par planerar ett bröllop i sommar

Läs också

Vi erbjuder att njuta av en hetbildsfoto från varumärket C & A och älskade: