Färg mint i kläder

Universitet ... hur ofta tjejer letar efter något som kan ge dem. Om vi ​​pratar om kläder, då färgen på grön mint och är universell, eftersom det går till all rättvist sex. Självklart måste du välja rätt nyans. Här är en enkel regel: desto mörkare hudfärg och hår, desto lättare bör färgfärgen vara. Fäst en sak mot dig själv och titta i spegeln. Utseendet blev mer uttrycksfullt och huden fick en vacker nyans? Därför är denna nyans av mintfärg i kläder värt att föredra.

Optimal färgkombinationer

Vilken färg blandas bäst med mint? Stylister fokuserar på svart, beige, vit, korall, persika. En intressant kombination av mintfärg i kläder kommer att erhållas om du spädar bilden i mörkblå, brun eller rosa. Var inte upp till huvudet för att sätta på en mint och hämta tillbehör i en ton. Du riskerar att vara löjlig och smaklös. Tjejer som vill lägga till ännu mer ömhet och charm till bilden, rekommenderar stylister att uppmärksamma kombinationen av mynt och vit. Så, en minty kort klänning med en vit blazer ser bra ut! Inte mindre imponerande är en blandning av mynta med mjölkvit och elfenbenfärg. Frånvaron av en skarp kontrast gör bilden mjuk, elegant och attraktiv. Om kombinationen med vit är mer lämplig för romantiska promenader gör blandningen av mynt och svart det möjligt att föra ensemblet en aning av noggrannhet och fasthållning.

Vad är det för att bära kläder av mintfärg, är det inte nödvändigt?

Ringa saftiga färger i kombination med mint kan visuellt överbelasta bilden. Om du vill ha ljusstyrka, välj mynt, gul, grön eller orange, med hänsyn till deras tillhörighet på varm eller kall skala.