Färg av aura - värde

Aura är ett energifält som inte kan ses. De bär fullständig information om en persons fysiska kropp. Aura-färgen kan vara annorlunda, och den har sin egen betydelse. Förresten kan det omvandlas beroende på omständigheterna där personen är bosatt.

Betydelsen av auras färger

röd

Denna färg möter ledarna. Sådana människor är ofta choleriska, och de sällan tuggas av samvete. De tar ständigt på sig mer än alla andra och tar sina beslut på egen väg.

apelsin

Denna färg är inneboende i husbyggande människor med en välutvecklad inre röst. De är ganska fasta på sina fötter och för livet är modiga själar som gillar att tävla. Sådana människor utmanar ofta och går för några restriktioner. Av natur är de en kombination av choleric och sanguine.

gul

Betydelsen av denna färg av aura uttrycks i människan av kreativitet och skarpt sinne. För dem är huvudmålet självuttryck. Sådana människor tror att deras livstid ges för att få alla nöjen. Av naturen, en man med en så sanguine aura.

grön

Med denna färg är brottare födda med öde, de behöver det för att uppnå sina mål. De har gåva av helande, envishet och fasthet. Denna färg av aura är inneboende i bankirer. En person med en sådan aura gillar lugn och avkoppling i naturen. Dessutom är de ganska strikta mot sig själva och omgivande människor. Med temperament är de flegmatiska.

blå

Denna färg är inneboende i frihetsälskande människor som älskar olika resor. I duschen är de alltid unga och de säger alltid vad de tycker. Oftast bor människor med en sådan aura i det förflutna, inte uppmärksamma nuet. Temperament - melankolsk.

blå

Den blå färgen på auraen har en sådan betydelse: det är inneboende i vårdande människor som gillar att lösa andras problem. De flesta av dem ägnar sig åt religion eller vetenskap. Människor med en sådan aura kännetecknas av humörsvängningar och uttalat intellekt.

lila

Auraens lila färg är följande: den är inneboende i andliga människor som har visdom. Det finns många överraskningar i sina liv, de upplever ständigt upp och ner. Människor med en sådan aura älskar det oförklarliga och mystiska och alla deras liv söker en ledtråd till dessa fenomen. De skiljer sig också i oräddhet, även om de är fysiskt svaga.

silver

Människor med sådana aura-drömmare med en stor fantasi . De är väldigt pålitliga, de försöker bara se positiva egenskaper hos människor.

guld

Sådana människor kan offra mycket för drömförverkets skull. Tillräckligt ansvarsfullt, hårt arbetande och målmedvetet. Ofta påverkar deras energi andra.

rosa

Ägaren av denna färg drömmar om ekonomiskt välbefinnande. För sig själv och andra ställer han hög standard. Å ena sidan är de försiktiga och omtänksamma, men å andra sidan försvarar de alltid sin synvinkel.

vit

Huvudmålet med sådana människors liv är att tjäna något högre med full engagemang. Av natur är de fredsmän med en ren själ. De höjer ständigt sin intellektuella nivå.