Extraordinära naglar 2016

Kvalitetsmanikyr har länge varit en regel med god smak. Mode för sin färg, mönster och form förändras varje säsong. Att alltid förbli i trenden, även om dina naglar inte bidrar till detta, kan du öka dem.

Snygga naglar 2016: form, färg, mönster

På modet av 2016, naglar med rektangulär form av medellängd eller spets, inklusive mycket långa naglar.

Färgområdet är olika: mint och citron, blått och lila, persika och naturliga nyanser av beige. Men den obestridda ledaren är en rik röd, burgundy.

Mode 2016 på en annan typ av geometrisk design sträcker sig till de utökade naglarna. Särskilt populära är följande:

En annan modetrend under vårsäsongen 2016 är nagelblommans design. Blommorna kan målas med alla eller en spik, eller bara dess fria del.

Fransk manikyr - nya trender

Fransk manikyr på långa naglar är en av de mest populära. I mode - en kombination av ljusstyrka och naturlighet, som är vackert belägna här. Färglös bas och ljus fri kant av nageln - med paljetter eller rhinestones, målade med blommor eller mönster. Fantasiflyggen är nästan obegränsad.

Manikyrram - för naglar med perfekt form

Om du lyckades ge dina egna eller avancerade naglar en vacker form , är det värt att betona med hjälp av en manikyr, "spåra" kanterna på varje nagel i en annan färgram. Den kan kontrasteras eller skiljas endast med några få toner. Att göra en sådan manikyr är inte lätt, så det är bättre att överlåta det till en professionell.

Brutet glas på avancerade naglar - nyhet 2016

Naglar, inklusive de som har broderats, som "skåror av brutet glas" glimmar är en annan fashionabel idé för 2016-säsongen. Hon kommer från Sydkorea. Hemligheten med tillverkningen är täckt av speciella etiketter som appliceras på nageln helt eller skär, vilket ger dem en mängd olika geometriska former.

Du kan kombinera flera typer av manikyr, om du inte bestämmer vad du gillar bäst. Fransk kommer till exempel att se bra ut som den främsta, en manikyrram på en av fingrarna och en lack med gnistrar å andra sidan. Vilken manikyr du väljer är det viktigaste att det matchar situationen, och dina naglar är friska, vackra.