Emma Watson intervjuade och dekorerade Vanity Fair-omslaget

Fantastiska och magiska kärlekshistorier har blivit en integrerad del av Emma Watsons roll som skådespelerska, men som flickan själv hävdar tar det bara en liten del av hennes liv att filma en film. Alla skådespelerska förväntningar riktar sig mot välgörande och civila aktiviteter, kampen mot kön och medborgerliga rättigheter.

Lite om personligt

Den första frågan frågade, som oroade många av skådespelersens fans, berörde hennes personliga liv och informationen som uppstod om romanen med den 36-årige William Knight. Skådespelerska valet är inte kopplat till filmindustrin, arbetar inom IT-området och följer aldrig Emma på den röda mattan och officiella evenemang, eftersom hans bild är täckt av många rykten och ökad uppmärksamhet från paparazzi. Mystiskt mysterium kring det personliga livet är helt förståeligt, trots allt eftersom filmen "Harry Potter" släpptes, var flickan och hennes första kärlek under den ständiga blicken av allestädes närvarande paparazzi.

För mig är integritet inte en abstraktion eller en jonglörs spel. Jag vill att folk nära mig ska bli berövad av ständig övervakning av paparazzi och kontroll av varje steg. Det är av den anledningen att jag alltid gömmer mina personliga relationer från främlingar. Kanske är det inte rätt eftersom Hollywood ofta använder rykten om romaner för PR och främjande av en film eller serie. Din valda blir en del av produktionsutställningen och förhållandet kollapsar.

Minns att skådespelerskan är en av de få som leder en ganska stängd livsstil, försöker inte involvera sig i tvivelaktiga filmupplevelser, är känd i sin cirkel som en intellektuell och en förespråkare av kampen för könsrättigheter. Det är känt från inofficiella källor att det fanns några romaner i Emmas liv, men hennes älskade skådespelerskor kunde inte hålla sitt schema, studera vid universitetet, yrkesrollens framgång och publicitet.

Om feminismen i "Skönhet och odjuret"

Självklart kunde journalisterna inte komma runt ämnet könsrelationer och dra paralleller med de roller som Watson spelade.

Av någon anledning är många människor rädda för orden "feminism", "patriarkat", "imperialist", men jag förstår inte varför. När det gäller Belle är hon inte en "passiv hjältinna" och inte en vanlig "Disney prinsessa", hon är själv ansvarig för sitt eget öde. Jag har redan sagt i en av intervjuerna att när jag erbjöds denna roll upplevde jag ambivalenta känslor: glädje och förvirring. I barndomen orsakade denna saga mig många frågor och missförstånd, hur kan jag älska ett monster? " Då var det uppenbarelsen att kanske heroinens beteende kan förklaras av Stockholms syndrom? Det var fel. Efter att ha läst manuset och analyserat hela situationen insåg jag att rollen är mycket djupare, och Belle är inte ett offer. Hon är sann mot sin inre värld och moraliska kategorier, Belle är en mycket djup och integrerad personlighet. Därefter kom jag med på skytte.

På skilsmässa föräldrar

För att överleva föräldrars skilsmässa hjälpte böcker och föräldrars kärlek till mig. Mina barndomsminnen är relaterade till hur min far läste för mig innan jag gick och lägger mig, han gav mig en hel värld, ändrade röster beroende på tecknen och handlingen. Lite senare var det en filmuppsättning och nya vänner, böcker och hjältar fortsatte att vara en viktig del av mitt liv.

Om yrket och rollerna

Jag är en borrning och erkänner det (ler Emma)! Jag strävar efter att förstå rollerna och att ge mitt bästa, en sådan perfektionism hindrade mig när jag var 10-11 år gammal. Lyckligtvis kom med tiden erfarenheten och det blev lättare.

Om Potters fans

För mig är detta ett tvetydigt ämne, jag såg olika instanser av uppfattningen av aktörer av fans och inte alla är tillräckliga. Någon gör en tatuering med mitt ansikte på hela handen, någon vill ha ett foto, någon hittar en bok i boken för att övervinna onkologi och allvarlig behandling. Reese Witherspoon, ja och andra aktörer, är lättare att uppfatta berömmelse än jag gör. Det verkar för mig att fenomenet keramik är att det passerar, växer till en ohälsosam besatthet. Jag vill inte vara en del av denna neuros, och allt mer så att jag används.

Om yoga och meditation

Emma i många år engagerad i professionell yoga och meditation. Producent David Heyman, som vi kände till från Harry Potter-filmerna, föreslog att hon blev certifierad instruktör och ägnar sig åt att undervisa, men Emma ville inte göra en hobby i en karriär.

Läs också

Om misslyckanden och läsbarhet av roller

Hittills vägrar skådespelerskan att rollen som enligt henne inte representerar något värde eller stör hennes volontäraktivitet, från och med 2013 är hon en ambassadör till FN. Även om Emma ofta kan ses på festivaler av avantgarde och författarens biograf, delar hon ibland episodiska roller i lågbudget, men perspektiv, enligt hennes mening, bilder.

Ett intressant faktum om Watsons "oförståeliga" vägran. Det blev känt att den huvudsakliga kvinnliga rollen i filmen "La La Land" skrevs under Emma Watson, inte Emma Stone. Watson vägrade till förmån för anpassningen av Disney-filmen "Skönhet och odjuret" och, i hennes ord, ångrar inte alls! Trots att stenen badar nu i härlighetens strålar.

Det fanns stunder i min karriär när det var svårt för mig att bevisa för agenten och producenten att det var viktigare för mitt personliga liv, studier och inte karriär. Jag blev övertygad om att jag hade fel och gjort ett stort misstag, men jag beklagar inte misslyckandet, betydelsen av framgång, om i mitt huvud - tomt? Jag klargjorde att studiet i skolan och universitetet först kommer, att vila och personligt utrymme är mycket viktigt för mig. Viktigare än att vrida din själ på uppsättningen! Jag var inte förstådd och ansedd galen, vilket är fundamentalt fel, det här är motsatsen till galenskap. Var själv en viktig kvalitet i den moderna världen!