Emma Watson försökte anlita sig i sekten

Historien om sektorn NXIVMs skandalösa affärer och topp, som handlar om handel med kvinnor, fortsätter att få fart. Det visade sig att Emma Watson nästan blev en sex slav av en ond kult.

Den knepiga fällan

Förra veckan, efter anhållandet i mars av grundaren av Nexiam-samhället, vars brottsliga verksamhet var intresserad av FBI, tog Kean Ranier och hans vittnesbörd ut i förvar av Allison Mack, som publiken känner till i TV-serien Smallville Secrets.

Allison Mack
Keith Ranier

Tidigare upptäckte utredningen att skådespelerskan var Raniers högra hand. Hon uppmanade kvinnor att ansluta sig till JNess-organisationen i samband med NXIVM och lovade dem en sådan trendig självutveckling, där de blev hjärntvättade, sedan brandade, använde slavarbetet hos sina offer och tvingade dem att ingå i intima relationer.

Stämpel NXIVM

Kollegor på affären

För några dagar sedan rapporterade västerländska medier att Ellison försökte locka Emmy Watson och Kelly Clarkson till sekten som är känd för sina feministiska övertygelser. 35-årige Mack somnade bokstavligen 28-årige Watson och 36-åriga Clarkson erbjuder att prata om "fantastiska kvinnors rörelse".

Så, år 2016, skrev Ellison på Twitter ett meddelande till utövare av rollen som Hermione Granger:

"Jag tror att vi kunde samarbeta. Låt mig veta om du vill prata. "
Emma Watson

Lyckligtvis kände Watson en fångst eller var väldigt upptagen med jobbet och svarade inte på någon av hennes kollegas tweets.

Kelly Clarkson

Undvik ödet att bli rekryterare av Nexiam och Kelly Clarkson. Sångaren fick nästan samma budskap med beröm och ett erbjudande att chatta hjärtat till hjärta.

Läs också

På måndagen uppgav Samia Shoab, som spelade i The Sixth Sense and Requiem for a Dream, att Mack var mycket smart försökt att övertyga henne om att bli en del av NXIVM och kallade henne "en läcker kvinna". Att lära sig att Shoab, som ser vacker ut, i 47 år, har rekryteraren omedelbart förlorat intresse för henne och söker slavar yngre.

Samia Shoab