Dover Beach


Soliga Barbados kan inte föreställas utan utmärkta stränder , där lokala turister kommer att slappna av och uttråkad på den varma sanden. Dover Beach är en av de bästa stränderna på ön.

Specificitet av stranden

Dover ligger på sydkusten av ön nästan i staden Oystinerna . Och det betyder att du här inte bara kan ligga i solen, utan också titta på sortimentet av lokala många butiker, souvenirbutiker.

Om du bara ska åka till Barbados , kom ihåg att dess sydkust, och i synnerhet Doverstranden - är festplatserna. Med barn här är det knappast värt att gå, men för vila i vänskap med vänner kommer Dover Beach passa perfekt. Dussintals barer, restauranger, klubbar och diskotek gör denna plats rolig och bullriga. På stranden kan Dover hyra för 3 paraplyer och solstolar. Du kan också hyra båtar, katamaraner, båtar.

Hotell nära Dover Beach

Barbados södra kust är rik på hotell . Inte långt från Dover är Southern Palms, vilket kombinerar överkomliga priser och bra service. Och detta hotell är engagerat i skyddet av sköldpaddor, kanske en av dem du har turen att se direkt på hotellet. I närheten finns Time Out Hotel. Förutom bekväma rum erbjuder detta hotell sina gäster möjlighet att laga mat eller varma mat i hotellets kök.

Hur kommer jag till Dover Beach?

Du kan ta en taxi från Grantley Adams flygplats till stranden. Du måste lämna i Saint Lowrence Gap. Hela vägen tar dig 10 minuter.