Scen för fotonsessioner

Ingen kommer att hävda att framgången med en fotografering beror på många faktorer. Du behöver vackra kläder, smink, en plats och ett humör. Men, som erfarna fotografer säger, spelas en viktig roll av landskap för en fotografering. Med deras hjälp kan du skapa en speciell atmosfär, lägga till miljön intressanta funktioner som avslöjar tomten på fotosessionen.

Dekorationer för fotomöten används för en rad olika ämnen. Men de mest populära är naturligtvis landskap för bröllopsfotografering, landskap för barns fotografering och även för att skjuta gravida kvinnor.

I den här artikeln erbjuder vi dig en detaljerad mästerklass hur du gör landskap för en fotografering själv. Bollar av trådar - det här är den ursprungliga lösningen. De kan dekorera den högtidliga salen, skapa en speciell atmosfär i parken, eller använda dem som dekorationer hemma.

Gör det själv

För produktion av bollar behöver du:

  1. Inflate bollarna i olika storlekar. Beroende på storleken på fotograferingen kan du behöva från ett par bitar till hundra.
  2. Häng bollarna på tråden.
  3. Smörj varje boll med en grädde eller olja så att trådarna inte håller fast vid det efteråt.
  4. Blanda lim, stärkelse och vatten i följande proportioner: 1 glas lim 1/3 kopp stärkelse och 1/5 glas vatten. Blanda allt bra.
  5. Koppla loss repet lite och fukta det bra i limet. Wrap några gånger runt bollen, varva ner den och upprepa proceduren. Repet ska vara mycket väl impregnerat med lim.
  6. Låt bollen torka i 24 timmar.
  7. Pierce bollarna och du kommer att få färdiga dekorelement från repet.

Bollar kan målas med färg. Den största fördelen med denna metod är billighet. Dessutom, för att göra landskap på detta sätt kan nästan vilken som helst person göra det. Här är några exempel på hur du kan använda bollar från trådar.