Vattenparker i Korea

Ett bra sätt att koppla av på en varm dag är att besöka parken i vattensporter. Vattenparker i Korea är många, de är fulla av attraktioner och är inte sämre än de bästa liknande institutionerna i världen. Många av dem är orter och erbjuder spa-tjänster. I dem kan du inte bara ha kul, rulla på berg-och dalbana, men också att koppla av, återställa styrka.

Bästa vattenparkerna i Korea

Totalt vattenparker i Sydkorea 13. De mest attraktiva av dem är:

  1. Karibiska bukten. Det är den största och mest kända vattenparken i Korea i närheten av Seoul . Det är en del av Everland resort. Karibisk Bay blev ännu mer 2008, efter tillägg av den "vilda flodzonen" med nya attraktioner, inklusive Boomerango-tornet. Sightseeing , som är känd för denna vattenpark, är en bugbräda-surfing och äventyrsbad.
  2. Spa center Resom Spa Yesan. Det finns en massiv pool med olika massagehjälpmedel. Spaet har också en liten barnpool och en lekplats. På friluftsområdet finns bubbelpooler och en jacuzzi där läskedrycker serveras. På kvällen finns det en trevlig atmosfär på gatan. Det finns en vågpool.
  3. Ocean World. Beläget i Vivaldi Park Resort. Det ser ut som en oas mitt i den egyptiska öknen. I Ocean World finns även en stor sfinx och pyramid, vilket gör att besökare känner att de är i Egypten. Det finns många spännande underhållningar. Dessa inkluderar den 300 meter långa Extreme River, som har snabba flöden och ett sura berg där vågor når upp till 2,4 m. Vattenrutschbanorna på Monster Blaster, Super Boomerango och Giant Waterplex är mycket populära. Förutom vattenattraktioner finns det Jjimjilbang (bastu i koreansk stil), ett köpcentrum och restauranger.
  4. Tedin Water Park & ​​Spa. Det är en utväg där det finns simbassänger, vattenfall, bubbelpooler. Här finns bad med varma källor, vilket gör att du kan koppla av.
  5. Sorak Waterpia . Detta är en av de största temaparkerna i Korea. De viktigaste faciliteterna inkluderar en bastu med varma källor , ett vattenunderhållningsområde och utomhusrestauranger. I synnerhet är en öppen bastu väldigt populär på grund av att den erbjuder en vacker utsikt över Soraksans berg .
  6. Vattenpark Gimhae Lotte. Här används den polynesiska tematypen, det finns utomhus- och inomhuspooler. Parken är uppdelad i 3 delar: ett öppet område, en inomhusvattenpark och ett spa i Tiki Island.