Bröllopskor utan klackar

Om du vill att din bröllopsdag inte ska överskuggas av värkande fötter och gnidade korn, är det lämpligt att välja de mest bekväma skor. Självklart kommer en tunn hårnål och en hög plattform att göra din gång mer feminin och lägga till mycket tillväxt, men efter en lång bildsession och aktiva danser har du ingen annan önskan utan att byta skor för bekväma tofflor. Ett utmärkt alternativ till klassiska skor kommer att utföra bröllopsskor utan häl.

Fördelar med skor till bruden utan häl

Förutom uppenbar komfort har dessa skor följande fördelar:

Dessutom, om din klänning har en lång kula, gömmer skor, spelar det ingen roll vilken modell av skor du har på dig.

Vilka skor utan en häl att välja för bröllopet?

Moderna designers erbjuder flera alternativ för bröllopsskor, vilket kommer att kombineras stilfullt med brudens klädsel. Här kan du skilja:

  1. Ballettlägenheter. Dessa är känsliga skor på en platt sål eller minimal häl, dekorerad med vackra bågar, spetsar och pärlor. Du kan också välja lakoniska ballettdansare utan överdriven inredning, som du kan bära med en strikt kostym och elegant klänning.
  2. Espadrilles . Ett bra alternativ för en oorthodox firande. Den eleganta vävningen av dessa eleganta tofflor kommer att betona brudens modiga och delikata smak.
  3. Sandaler eller skiffer utan klackar. Ett utmärkt alternativ för sommarsäsongen. Sandaler minimerar foten och skapar en känsla av ljushet och viktlöshet.

Att sätta på skor utan en häl under en bröllopsklänning, satsar du på bekvämlighet, så din kväll garanteras att inte överskuggas av obehagliga känslor.