Brudtärna klänningar 2015

Det är ingen hemlighet att en kvinna kan vara rasande för en delad sekund om hon ser någon ha på sig samma klänning med henne. Och bara en gång i livet gör hon ett undantag och håller medvetet om att ha samma outfit som hennes flickvänner. Denna "en gång" - bröllopsdagen, när flickvännen bär klänningar som liknar stil, färgschema med inredningen av framtida fru. Och år 2015 är denna trend bara på topp i popularitet.

Samma klänning till bröllopet - var ska man börja?

Liknande outfits, både för bruden och hennes flickvänner - är ett tydligt bevis på att:

Hittills, på grund av olika orsaker, finns det många variationer av att skapa en harmonisk bild av triumfens "skyldige" och hennes flickvänner.

Så du kan välja inte bara en klädstil, men också tyg, färg. Naturligtvis kräver detta alternativ mycket tid, tålamod och hårt arbete. Men resultatet kommer att överträffa alla förväntningar. Det är värt att notera att i detta fall är ett win-win-alternativ som används vid syning av chiffon, taft, organza eller silke.

Uteslut inte möjligheten, när brudens flickvän i klänningar av samma stil, men olika färger. Varje flicka får möjlighet att välja det färgområde som passar henne. Det blir inte överflödigt att komma ihåg att paletten i en färg, men olika nyanser, fortfarande ser perfekt ut.

En av de mest budgetmässiga alternativen - brudtärna i samma tillbehör, och klänningar väljs individuellt för varje. Tack vare pärlor, handskar, buketter, smycken för hår, kommer den festliga bilden av alla skönheter att vara helt klar och harmonisk.

De mest verkliga färgerna för brudtärnaens klänningar år 2015 var rosa och nyanser, mint, blå. Fejans skyldige kommer att se väldigt ljus ut mot hennes vänners bakgrund, klädd i sådana ljusa kläder. De betonar perfekt den vita brudens brudklänning, hennes stil och skönhet.

Men förutom ljusa kontrasterande klänningar till flickvänner ingår mode pastellfärger - ljusgrå, beige, blekrosa. Denna trend är inte så utbredd, så du kan lita på det faktum att din fest kommer gärna överraska gästerna med sin originalitet och exklusivitet.