Bröllopskakor 2016

En av de trevligaste och läckra stunderna när man förbereder sig på ett bröllop är valet av tårta. För vissa är det bara en söt behandling, och någon ser fram emot att skära denna delikatess med en älskad. Men valet av detta attribut är i alla fall taget allvarligt. Det är trots allt viktigt att kakan inte bara var utsökt, men också vacker. I den nya säsongen är en populär söt behandla lätta produkter med en kontrast till smaken av fyllningen. Tendensen av bröllopstårta 2016 syftar till en harmonisk kombination av ursprungliga ingredienser och exteriördesign. Sockerprodukten måste således motsvara hela ämnet både externt och internt.

Trendiga tendenser av bröllopskakor 2016

När man talar om de populära trenderna i bröllopstårta år 2016 är det värt att notera att konditorier alltmer insisterar på användningen av naturliga ingredienser. Således är ljusa mastiska och oätliga figurer tidigare. Under den nya säsongen blir kakor med bär, grädde, naturliga färgämnen mer populära. Men det betyder inte helt att överge den vackra inredningen, som ofta används i bröllopsmat. I resten kanske är det omöjligt att utesluta den mest fashionabla tårtan. När allt kommer omkring kommer dagens professionella konditorier att göra dig till ett riktigt mästerverk i enlighet med dina smakpreferenser. Men när man väljer en yttre design är det värt att veta vilka bröllopstårtor som är fashionabla under 2016-säsongen.

Hav tema . Trots den specifika inriktningen anses bröllopstårtor i marin stil vara bland de mest universella år 2016. Detta beror på konfektens delikata färgning och romantiska finish.

Tårta med en gradient . Trenden i 2016-säsongen var produkterna utan en massiv inredning med ombrefärgningen. Övergången av färg från ljus till mörk kommer original och ovanligt dekorera ditt bröllop, och kommer också att bli ett minnesvärt snyggt födelsedagsföremål.

Kakor istället för tårta . Liksom under det gångna året, under säsongen 2016 i mode av en produkt gjord av små kakor och muffins. Men skillnaden mellan dessa bröllopstårtor i år är den maximala enkelheten i designen. Den mest populära blev även hembakade kakor. En trendig trend av detta val är läckra krokett-krokettkakor - produkter från eclairs med vanilj.

Svartvit kaka . Lämna inte utan uppmärksamhet och en chokladvän. De mest populära chokladbröllopskakorna 2016 är produkter från två eller flera typer av läckra ingredienser. Ett trendigt val av denna säsong var svartvita kakor, vilket motsvarar den typ av choklad.