Glasögon - Mode 2016

Solglasögon har länge blivit ett oföränderligt tillbehör för varje person. Dessutom kan även de som har en dålig syn göra så fashionabla saker - allt detta är möjligt tack vare prestationerna av modern optik, som kan kombinera i detta tillbehör och jämnseende, och solskyddskvaliteter. Men som för mode - 2016, då i toppet av popularitet är extraordinära glasögon, som inte kan höra mer detaljerat.

Dammodellens recension - Fashion 2016

  1. Calvin Klein . Varje skapande av detta varumärke representerar alltid nya idéer, utförandet av minimalistiska chic med en touch av insolens och innovation. Designern av varumärket var och en med sin samling tycks adressera sig till modeskvinnorna: "Var inte rädd för att experimentera med färg. Var original och ljus. "
  2. Billig måndag . Vill du ha något skandinaviskt? Tja, då är produkterna av detta märke bara för dig. Modet 2016 säger att kvinnors solglasögon måste ha hornramar och tigerfärger. Förresten, med all din favorit tishet eller "lennon", eller snarare, runda glasögon, kan du se på moderna och moderna, för att till och med idag anses ett sådant tillbehör vara en av de mest trendiga.
  3. Jeepers Peepers . Detta märke är känt över hela världen för sina skapelser i vintage stil. Retro ramar ser ganska originella på grund av unika designlösningar. Nästan varje sortiment av tillbehör av detta märke drar sin inspiration i de fashionabla bilderna på 50-talet: det var då att rockabilly-stilen var otroligt populär. Under den här perioden uppträdde de första ramarna i form av en kattöga med stora glasögon och i stil med Jacqueline Kennedy .
  4. Michael Kors . En symbol för amerikansk förfining, denna etikett producerar årligen en rad lyxtillbehör av premiumklass. Vem sa att klassikerna inte är i en trend? Tittar på samlingen av 2016 förstår du att mode för sådana glasögon alltid kommer att finnas. För att vara snygg behöver du inte bära saker dekorerade med lösa stenar eller ha klädda kläder, det räcker att välja din klädsel och älska dig smart.
  5. Ray-Ban . Hur kan du komma runt ett världsberömt varumärke? För alla år av dess existens har det vunnit världsomspännande erkännande, och allt tack vare ett brett utbud av produkter: från klassiska ramar och slutar med klubbens mästare som fortfarande är på topp Olympus. Intressant såg deras första modell 1947, och redan i mitten av femtiotalet var sådana glasögon bärna av många amerikanska kändisar. Idag uppgraderade Ray-Ban lite retroklubbmästare, släppte glasögon med elektriskt färgade glasögon.
  6. Dolce & Gabbana . Det välkända varumärket förblir sant till sin lyxiga stil - alla modeller har ett fantastiskt färgschema och ovanlig form. Inte det i kläderna till detta märke, men även i tillbehören ensam, känner du dig feminin och sexig. I den här säsongen, som i det föregående, för en fashionabel linjalprinsessor präglas av stora glänsande fälgar och handtag med tryck.

Solglasögon trender - mode 2016

Det är omöjligt att kortfattat berätta om alla nyheter och varumärken. Alla är värda speciell uppmärksamhet och en stor översyn, men det är ändå inte okej att sammanfatta, vilket lyfter fram de viktigaste modetrenderna som finns i mode 2016 när det gäller solglasögon.

Det ser alltid ut som vinnande och elegant, så det är glasögon i den klassiska ramen. En massiv båge passar dem som leder en aktiv livsstil. Naturligtvis kan vi inte misslyckas med att nämna flygare som, som klassikerna, inte snart kommer att vara ute av mode.