Sneakers - nya artiklar 2014

Idag är en av de aktuella teman i modevärlden sport. I garderoben av aktiva tjejer är det sneakersna som upptar en speciell plats. När jag gör sport vill jag se snygg och ljus, och samtidigt är det viktigt att produkten är så bekväm och bekväm som möjligt.

Designers för den nya säsongen har förberett mycket intressant för allt rättvist sex. Så, de nya 2014 löparskorna har intressanta grafiska linjer i eklektisk stil , vilket kombinerar komfort och ljusstyrka samtidigt. Vissa designers betonade plattformens eller kilans höjd, medan andra gav skos extra volym. Det är värt att notera att detta tillvägagångssätt, särskilt för kvinnors produkter, inte tynger benet, men betonar snarare silhuettens skörhet.

Nya modeller av sneakers 2014

Namngivna varumärken presenterade ett ganska brett utbud av produkter, bland vilka varje tjej hittar exakt vad som uppfyller hennes krav. Till exempel, bland novellerna av sneakers Adidas 2014, råder ungdomsstilen. De flesta av dessa modeller är utformade för snygga och djärva människor. Några exemplar har inslag av grå mocka med ljusa färger, vilket ser väldigt original ut. Traditionellt används blå, lila, blå och röd toner. Men fans av aktiva idrott, särskilt löpande, bör vara uppmärksamma på nyheten av sneakers från Nike 2014. Utformarna av detta företag utvecklade Nike Free-modellen. Denna sko har en flexibel sula gjord av hexahedroner. Tack vare detta kan det korrigera landning av löpfot vid något av dess steg. Dessutom är sådana modeller erkända som ultraljus och andas. Jag vill också lyfta fram nyheten 2014 - Nike Air Max ST . Denna modell, fyra år senare, återvände till disken i sin nya tolkning. Designarna använde tre nya färger för att skapa dessa sneakers, bland annat en modell i stil med "South Beach".

Men företaget Reebok erbjuder nya saker av avslappnade sneakers 2014. Sådana skor är väldigt lätta och mjuka, vilket gör det bekvämt för vardagligt slitage. Oftast används suede av hög kvalitet för att skapa Reebok sportskor.