Hårfärg

Känner du åtminstone en kvinna som är riktigt nöjd med sitt utseende? Jag tvivlar på att många kan skryta med en sådan bekantskap. Och vad är det första som en kvinna bråttom gör om hon har problem på sin personliga framsida eller precis börjat en mörk strejk? Han färgar hans hår! Detta är en av de vanligaste "medicinerna" från alla sjukdomar. Efter impulsiva åtgärder är resultatet ofta inte bara frustrerande. Misslyckad målning kan bli en katastrof. I detta fall kommer proceduren för betning hjälpa till.

Vad plockar?

Förångning av hår innebär att spår av misslyckad målning, oönskade skuggar avlägsnas. Förfarandet tillämpas inte bara om kunden inte är nöjd med resultatet. Dekapitera hår i salongen kan erbjuda i flera fler fall:

Denna procedur används för att avlägsna artificiellt pigment. Hårfärgning görs endast på färgat hår. Du måste vara förberedd för det faktum att efter denna procedur behöver du inte bara rehabilitera ditt hår, men utseendet lämnar mycket att önska. Håret kan få ganska otåget tjuv färg och längs hela längden kan det vara helt olika nyanser. Faktum är att det här är processen som ligger bakom färgprocessen. Så det skadar hårbotten och hårets hår.

Färgämnen för hårfärgning är av två typer: svag och stark. Svaga lösningar används för att avlägsna oönskade hårfärger efter toning. Denna metod är lämplig för "snabb respons" under de första 24 timmarna efter målningen. För att rätta till gamla misstag, eller om du behöver bli av med den uttråkade hårfärgen, använd starka lösningar.

Dekapitation hemma

För att tvätta spåren av misslyckad målning, kan du inte bara i stugan, men också hemma. Du kan använda två metoder: att avfalla hår med naturläkemedel eller använd ett speciellt pulver.

Bland de populära metoderna för att avlägsna oönskad nyanser av hår är vegetabiliska oljor i första hand. Ta en liten öl (helst naturlig, "live") eller cognac. Blanda med naturlig olja och applicera denna mask på håret. Håll masken i minst tre timmar. För att tvätta bort är det nödvändigt med naturligt schampo, efter alla procedurer för att skölja hårbuljong av en kamomill. Men väntar på ett mirakel från denna lösning är inte värt det. Det maximala du kan lita på är en liten korrigering av hårets färg. Men denna procedur kommer inte att skada håret, tvärtom kommer det att stärka dem lite.

Om det finns behov av en mer radikal metod kan du köpa ett speciellt missfärgande pulver i salongen. här