Bolivia - hotell

Varje år är detta land angeläget att besöka miljontals turister. Först och främst går de här för att beundra den fantastiska djungeln, rymliga pampas, ogenomträngliga tropiska skogar, för att inspireras av lokal kultur, tull och attraktioner. Detta land bryr sig om sina gäster, och därför i Bolivia kan du hitta många vackra hotell, vars skötare välkomnar alla sina besökare hjärtligt.

Bolivia Hotell med 5 stjärnor

Innan du är den bästa av de bästa hotellen i landet:

  1. Las Olas ligger på en kulle med en vacker utsikt över Titicakasjön . Hotellet består av små, ovanliga hus med kreativ inredning. Detta är en idealisk plats att koppla av från urbana djungeln och rörelsen. Rumspriset för en natt är $ 79.
  2. El Hostal de Su Merced ligger i den pittoreska delen av Sucre . Byggnaden är byggd i kolonialstil, och interiören bär med sig varje gäst tillbaka till det förflutna. Detta är ett boutiquehotell beläget i hjärtat av staden.
  3. Hotel La Cupula anses vara ett av de bästa hotellen i Sydamerika. De flesta rummen är öppna typ och med stora fönster, så att du kan njuta av vacker utsikt utan att gå ur sängen.
  4. Hotel Rosario Lago Titicaca är ett riktigt bolivianskt hörn av paradiset med utsikt över Titicakasjön. Härifrån kan du omedelbart gå på en oförglömlig resa till solens och månens öar.
  5. Stannum Boutique Hotel upptar bara två våningar i en stor skyskrapa. Detta är hotellet som överstiger alla förväntningar. Rummen har panoramautsikt över La Paz .
  6. Parador Santa Maria la Real erbjuder sina gäster att besöka den eleganta restaurangen med europeiska rätter, koppla av i spaet. Det är en riktig pärla i landet, och det är bara 5 minuters promenad från den centrala torget i den bolivianska huvudstaden.

Billiga hotell i Bolivia

Om du vill spara pengar på boende, välkommen till 3-stjärniga hotell:

Boende här kommer att kosta billigt och kvaliteten på servicen kommer trivsamt att överraska.

Och om du vill ha något ovanligt, besök sedan hotellet från salt, som ligger i Solonchak i Uyuni , i Bolivia. Palacio de Sal byggdes 2004 från saltblock. Vid skapandet tog det minst 10 000 ton salt!