Blomkrukor från plastflaskor

Om du vill förvandla din trädgård, gör den ljus och ovanlig, kommer skapandet av olika blomsterbäddar att komma till räddningen. Det enklaste alternativet är plastblommar i trädgården. De behöver inte dyra utrustning och enheter. Det räcker att ackumulera vanliga plastflaskor av alla storlekar och olika färger: röd, grön, brun, blå. Blomsterbäddar av plastflaskor förstöras inte av fukt, mindre ogräs uppträder, för vintern är en sådan blom säng lätt att lägga bort för lagring.

Hur man dekorera en blomsterbädd?

Former av blomsterbädd från plastflaskor kan vara mycket olika. De kan installeras på marken eller suspenderas. Flaskor för dem måste vara nödvändigtvis tomma och rena. Dessutom är det nödvändigt att lagra med ett rep, tråd eller garn om blomstrarna är upphängda. För att göra små blomsterbäddar från flaskor, måste du göra i varje flaska två hål i botten och nära nacken. Dessa kommer att vara hål för rep i dem. Dessutom behöver du ett annat hål under blommorna. Då måste du passera genom hålen i repet och fästa dem väl ihop. Nu kan du hälla jorden i flaskan (häll inte mycket mark) och plantera dina blommor i blomsterbäddarna. Blombäddarna måste ordnas så att plantorna i dem inte hindrar varandra, och det var bekvämt att vattna dem.

Här är en annan version av designen av blomsterbäddar från plastflaskor. Denna metod är speciellt bra om plastflaskorna plockar upp olika färger. För blomma sängen behöver du en lagringskapacitet. Du kan ta några däck och placera dem ovanpå varandra. Det kan vara en stor kruka eller en hink. Ju större kapacitet, desto större och blom sängen kommer att visa sig. Denna behållare ska gipsas med ett litet lager så att det enkelt kan sätta in flaskhalsar. Sedan sätter vi flaskorna på varandra, med nacken i mitten i förskjuten ordning. Detta görs mycket gradvis, eftersom du måste vänta tills lösningen som håller flaskorna torkar. Om du börjar plantera blommor i en "våt" säng kan du generellt bryta ner hela strukturen. Nu kom vändningen att fylla blomsterbädden. Botten är avlagd från brutna tegelstenar, expanderad lera, stenar eller liknande, och jorden är fylld med jord. Fördelen med sådana sängar utan botten är att vattnet aldrig kommer att stagnera i dem. Men plastbäddar med botten kan lätt flyttas om det behövs till en annan plats.

Du kan göra en blomsterbädd av högkvalitativa plastflaskor, då kan du släppa rikliga blommor i den: petunia, pelargon, begonia, fuchsia och andra. Originalblomma sängar är gjorda av plastflaskor, olika i färg eller textur. De behöver växla mellan sig själva. Flaskor för ett sådant staket ska vara desamma i höjd.

Originalblomma sängar från plastflaskor

Men hur man utformar den ursprungliga blommarbädden uteslutande från flaskor i form av till exempel av nyckelpiga. För att göra detta måste du måla några av flaskorna i rött, del - i svart och två - i vitt (för ögonen). Från stenarna längs konturen av det framtida blomman sprider en kant. Sedan hälls en sanddia i mitten, så att blomsterbädden var konvex. Nu kan du börja skapa en nyckelpiga - på konturskruven flaskorna i marken med nacken ner och välja rätt färg tills hela blomman är fylld.

Vård av blombäddarna på plastflaskorna är lätt. Det största problemet här är ogräs. De kan växa även inuti flaskor. För att förhindra detta bör marken för blombäddarna rengöras grundligt av ogräs innan de fylls i blomsterbädden. Tja, när blommorna växer, måste ogräs regelbundet tas bort. Och då blommorna på ljusa plastflaskor blir en riktig original dekoration för din trädgård.