Blå nagel design - 66 bilder av vacker design för varje smak

Vill du ha en original och trendig blå nagel design? Tänk på att kombinera färg och alla nyanser med mångsidig inredning i form av rhinestones, "broken glass", trendiga kamifubukov och "marmor" -mönster. Populär i denna säsong är etno, retro och futuristiska motiv.

Design naglar 2018 med blå färg

Om du gillar blå naglar ger designen av 2018 många variationer från en färgfärg, eftersom färgen och hela paletten har kommit in i toppledarna under kommande årstider, till komplexa kompositkompositioner - ett extravagant val för kommande semestrar. Tillsammans med en mild manikyr i stil med minimalism, fortsätter det franska och "Hollywood" leendet i mode, både med azhur och utan, men lockar blickar:

Blå nagel design för korta naglar

Vacker design av blå naglar i minimalismens stil kombinerar två nyanser av dominerande färg eller utspädd med vitt, "silver" eller beige och naken. Till dina fingrar ständigt titta på alla hundra - designers erbjuder att göra en noggrann manikyr med tillägg av gnistrar och aerografiska mönster och för semestern - att experimentera med lackmålning.

Om du vill ha lite värme och solsken även i extrem kyla, är en intressant blå design av korta naglar med färgstark kamifubukami vad du behöver. För älskare av en rik, men inte prickig glans, kan du försöka kombinera den blåa och blåa paletten med glitter och lättnadens vintermönster i form av snöflingor för att ligga harmoniskt ihop med tonen i strassen.

Blå nagel design för långa naglar

Den mörkblåa nageldesignen med accenter på en eller två naglar, briljant slipat, abstrakt geometriskt mönster med beige basfärg, en strass på månen och full inlägg eller ett mönster av rhombos, ser perfekt ut på den trendiga längden. Glöm inte att den moderna formen är en klassisk oval och en skarp fyrkant, maximal längd är 5 mm, och några extra långa stilettor kommer ner från podiet.

Den blå designen av de långa naglarna i den mjuka fyrkantiga kameleonformen med de stickade ornamenten av pulver och paljetter kommer att vara original. På grund av den djupa mörka tonen i basen, det volymetriska mönstret och lackflödet, kan en sådan manikyr lätt införas som ett kvällsemblem av dyr sammet och panne sammet och smarta casual dragkedjor av sladd och velour i harmoniska nyanser. Attracts ser "brutet glas", som ligger olika på varje spik.

Trendig blå nagel design

Vilka designspikar med blålackens ledande mästare spikar överväga trending under den kommande vintersäsongen?

  1. Färgkombination . Vid start, blåskalan i kombination med vita, blå, svarta, röda och gula nyanser, "guld", "silver" och grönblå ombre.
  2. Mönster . Suddig och tydlig abstraktion, geometriska former, bur och band, blom-, djur- och växtmotiv, kosmiska teman, marmor och plotritningar, monogram och frostfryst.
  1. Inredning . Relief "sammet" med användning av pulver, gnidning, inkrustation med strass och stenar, "brutet glas" och konfetti, månens fördelning och en strålande jacka, glans, skärmtryck och djup desing , volymetryck och handmålade. Snygg: blå nageldesign med accenter i högst tre fingrar, men i olika händer, och en kombination av inte mer än två mångsidiga mönster i en berättelse.

Nails design blå med vit

Heta idéer är utformningen av naglar i blå toner med "marmor" och en icke-trivial manikyr i en mörkblå gjutning med kinesisk målning i kontrast. För att skapa en unik design på korta naglar med grovt torg, kommer ett handmålat monogram i vitt och blått toner med strass att passa, och en elegant lösning med lakonisk grekisk prydnad passar perfekt till både affärsemble och kvällsklänningar .

Vid start, folkblomma motiv, till exempel "Gzhel" och "Zhostovo" i vita och blå nyanser, som ritas manuellt på flera naglar, stilfullt ser de på en klassisk jacka. Gå inte ur mode:

Nail design blue french

Ett annat slag - nagelsdesignen är en blåjacka med ett mönster som i en elegant nagelkonstruktion utspätts med en diskret inredning med accent på några naglar. Anslut i två versioner två leenden och lägg till en delikat handmålad målning. En fransk manikyr med en tvåfärgad jacka på ovala, dekorerad med blommig ornament och små kristaller, är en oöverträffad fransk manikyr - ett originalt val för elegant och avslappnad brudklänning. I mode finns det ett klassiskt leende i minimalism och en mild månjacka, som kombinerar rikblått med gnistrar och pastellfärger.

Nails design blå med guld

I de tre bästa trendkombinationerna finns också en blå och guldspik design, den kan säkert kallas en av de bästa vinterkombinationerna, speciellt med användning av "guld" folie och vita eller "silver" frostiga mönster och snöflingor. Nontrivial look:

Design av naglar i blått med rhinestones

Flera år i rad, blå och vit design av naglar med rhinestones ger inte upp sina positioner, och denna vinter stylists föreslår att applicera öppna mönster och rhinestones av olika storlekar till "volymetrisk" lack och skalak. Super stark för det nya året: en kombination av frost, stenar och en stjärnhimmel; olika snöflingor, ett prickmönster och roliga sagor och djur på en mättad blank bas.

Den blå utformningen av naglar med inläggning av stora och små kristaller är skapad för dem som föredrar orientalisk lyx och för att inte överdriva det och att anpassa sig till tidenes anda, är det bättre att fokusera på ett finger och dekorera den med en rynkor på kontrast. Utmärkt alternativ - utformningen av naglar med blåa kristaller av stor form på vit lack med deras inramning med små glänsande stenar.

Blå kattspik design

Den moderna utformningen av naglar i en mörkblå färg erhålls på en glänsande lack med en mångsidig effekt. Modeidéer:

Matt blå nagel design

Stilfullt se blå matt naglar vars design innehåller anslutningen av glans och opacitet med en asymmetrisk noshörning av noshörning längs den ovala mitt i nagelplattan, och ett bra alternativ för varje dag blir en tråkig gradient med en accent på månen. En smart semesterlösning för kvinnor som föredrar mattlack kommer att bli en mörkblå spikdesign:

Blå nagel design ombre

Vacker blå nagel design är en mängd olika smidiga övergångar i kombination med huvudpaletten. På toppen av populariteten: blå och rosa, vitblå och blågröna överflöd. Det är oöverträffad manikyr - en mild ombre med övergång från ljusrosa till flaskans nyanser i en mättad blå färg med eleganta flera linjer och små rhinestones på dem. Den ursprungliga och vinnande versionen för varje dag är en vit och blå glansig gradient med luftbrushning och flerdimensionell effekt, öppna spindlar på den grönblå övergången och svart-och blåmånen ombre.

Blå spikdesign med gnidning

Snygg blå nagelsdesign, som har blivit en av säsongsbundna träffar, erhålls med ett mångfärgat pulver. Extraordinärt elegant ser pärla och rosa gnugga i den mörka huvudfärgen, och aerografiska droppar under reptilerna och en suddig abstraktion lägger anteckningar av charm till lakoniska monotona alternativ med ett blått pulver. För festliga och högtidliga tillfällen använder nagelkonsten "guld" och "silver" målning i orientalisk stil, olika kontraster, inlägg av flera naglar, effekten av ombre och speglad gnidning .

Blå spikdesign med gnidning