Behöver jag ytterligare utbildning för en modern kvinna?

Det visar sig att han har det eller inte, men människor lever för deras drömmars utförande. Med de som har levt en viss tid och inte har kunnat nå den önskade, kan de mest hemska sakerna hända, upp till självmord. Vad händer med dem som har uppnått sin fulla eller partiella? Det verkar, här är det lycka, leva och njut av resultatet. Men paradoxen i livet ligger exakt i det faktum att den som har nått sina personliga höjder blir olycklig, för att det inte finns någonstans att gå och det finns inget behov.

Vid denna tidpunkt har en vuxen chansen att bli ett barn och drömmare igen och "uppfinna" nya mål och skissera nya toppar. Vid det här skedet, när nya drömmar redan har bildats, kan ytterligare utbildning, som inget annat, hjälpa och komma närmare framtida segrar. Detta är en helt normal variant av personlig utveckling . Dessutom är det mycket värre om en sådan omhändertagning inte uppstår.

När det finns behov av utbildning?

Otroligt liv

Tänk på att inte helt uppfyllt grundläggande drömmar. En vuxen kvinna, mellan 30 och 40 år, har barn, var gift, arbetar i olika oskilda jobb: en säljare, en barman, en diskmaskin, en hushållerska. Trots att hon som en mamma hon ägde rum (som är den viktigaste för en kvinna), växte hon inte till en person, känner inte heller psykologisk eller ekonomisk tillfredsställelse med hennes arbete. Vid något tillfälle kommer valet att ligga framför henne - antingen att leva och leva ("inget gott kommer ut ur mig, jag ska instruera mina döttrar att inte vara dumma"), eller att lämna komfortzonen och börja simma mot strömmen. Är det värt att betona att även om det är omedelbart efter det att vissa professionella kurser inte har hittats, kommer personligheten att börja utvecklas redan från det ögonblick då man fattar beslut om att förändra livet.

ledan

Frekventa besökare av alla slags kurser är precis motsatt av den tidigare kvinnan, som har allt i livet, inklusive mycket ledig tid. Att gå till skönhetssalonger är redan tråkig, det finns ingen att prata med, min man är alltid på jobbet, det finns ingenting att göra med hans sinne heller. Så skriver de sig ner till sy och kollar (de vet mode), till engelska (för att de vet allt), till franska (eftersom det är romantiskt), och inredningskurser (för att skapa en ny design för sin herrgård). Naturligtvis är denna iver för kunskap lovlig, men i de flesta fall är entusiasmen tillräckligt för de första klasserna.

Fara: hur man lär sig att vara en dvoechnitsy?

Av en eller annan anledning, om du har korsat tröskeln till ditt nya alma mater, är din i fara. När du börjar göra något nytt och aldrig tidigare skådat börjar studier med deuces. Men det är en sak när man får en, sitter med grisar på ett skolbord från en hemsk och strikt lärare, och helt annat, i vuxenlivet, med en skärpad tunga, och till och med en lärare yngre än du kommer att vara. Här är det oavsiktligt möjligt att uttrycka sin kompetens, och att motsätta sig undervisningsmetoderna är det i allmänhet stolt att lämna och stanna utan pengar betald för undervisning. I den här situationen är det viktigaste att vänja sig vid den bittera sanning att här är du nybörjare och alla runt är också nya. Om det verkar som om du skrattar åt, är du dumare än alla, du anses vara en slobber - inser att alla inte bryr sig alls, och andra, som du, tänker på hur man tar upp mer pengar för sina pengar. Vad du gjorde eller sagt är fel, de flesta kommer inte märka.

I ett ord är det användbart att studera åtminstone för att när hjärnan slutar ta emot belastningen börjar vi växa tråkig. Som en atrofierad muskel blir hjärnan, som det är värdelös, det vanliga fyllmedlet i huvudet, för vikt. Och vågat att lära sig något nytt vid inte riktigt standard ålder för vårt samhälle, du kommer att flytta till en ny nivå av livet och kommer definitivt vinna.