Bar diskar i lägenheten

Semi-mörkret, sprit, lätt musik - det första som hör samman med begreppet "bar", men nu med fullt självförtroende kan man säga att baren räknas i lägenheten - det är normalt. Detta tidigare utilitaristiska designobjekt i en modern bostad förvärvar multifunktionalitet, och de olika designerna som erbjuds av moderna tillverkare garanterar säkerligen att en barräknare hittar en plats i vilken lägenhet som helst.

Bar disk i interiören

Det är möjligt att överväga felaktig uppfattning att barräknare är en fördel med interiörer av stugor, privata hus och helt enkelt rymliga lägenheter. Bordräknaren passar perfekt i en lägenhet med ett rum, och det är en ergonomi som garanterar att du tillsammans med baren även ger dig en köksyta, ett matbord, en mataffär och ett element av rymdzonering.

Om du är ägare till en rumslägenhet med ett litet kök, är det inte överflödigt att köpa en kompakt och smal bardisk med en cornice som utför mezzanins funktioner. Detta alternativ sparar perfekt utrymme, och ytan på stället kan användas för matlagning och för att absorbera dina favoriträtter. Ordna stativet i form av en process som artikulerar med arbetsytan, eller gör en väggvariant som passar perfekt med hela kökspaketet.

Baren räknaren i det inre av en rymlig bostad behöver inte vara multifunktionell, det är snarare ett original designelement, ganska exotiskt och samtidigt klassiskt. Om du gillar att behandla dina gäster med drycker som är förberedda av sina ögon eller helt enkelt samla gott humör, kommer barbänken passa perfekt in i ditt interiör.

Utformningen av vardagsrummet med en bardisk

Vardagsrummet är en idealisk plats för en bardisk, för här är huvudpersonen i vår artikel i centrum för uppmärksamhet, och uppfyller endast dess direkta syfte. Hallen utformas med en barräknare är mer varierad än i andra rum, eftersom hallen är bostadsens centrala syfte och dess dekoration inte är begränsad av funktionalitetens omfattning, är det helt enkelt en plats för vila där allt i själva verket egen bar.

Stångens storlek beror på storleken på vardagsrummet och samlingen av alkohol du vill placera i den. Ett litet prefabricerat stativ kan tillverkas av gipsskivor och dekoreras med laminatbeläggning. Det här racket kan endast användas om det behövs, och resten av tiden lagras i monterat tillstånd. Den icke-stationära linjen har vanligtvis en östruktur, det vill säga den står ensam i rummet, den är väl inredd med belysning och en fasad av vackert trä eller metall (beroende på interiörets allmänna stil).

Inredningen i vardagsrummet med en barräknare är vanligtvis inte byggd kring det, men med hjälp kan det, om så önskas, ställas i kontrast med färg eller textur av materialet. Du borde emellertid inte kombinera färg, belysning och textur, det kan vara löjligt.

Baren räknaren i studion lägenheten brukar användas för att skilja kök och matplats eller vardagsrum. Barens utformning i detta fall bör motsvara färg och struktur av de material som köksmöblerna är gjorda av. Ett sådant stativ kan se ut som en fortsättning på bänkskivan eller som en fristående design avsedd för leverans och ätning av färdiga måltider. Utrymmet under disken kan vara ihåligt - det ger köksdesignens lätthet, eller utrustas med hyllor, om köksutrymmet är litet och det måste användas så mycket som möjligt.