Vagnar för tripletter

Födelsen av tripplarna är en extraordinär händelse, som händer extremt sällan. Lyckliga föräldrar redan i de första dagarna efter barnens födelse står inför många problem. En av dem är det första barnets fordon. Vagnar för tripletter kan naturligtvis inte kallas antingen kompakt eller manövrerbar eller lätt. Men för barn, tripletter, kan du välja en lämplig modell, om du har användbar information.

Vanliga barns varuhus skryter sällan av ett stort antal barnvagnar för tripletter, eftersom de inte köps ofta och de tar upp tillräckligt med handelsutrymme. I nätbutiker är saker bättre, eftersom barnvagnar för tripletar köpas av sina ägare på begäran för en viss kund. Här kan du bekanta dig med olika typer av barnvagnar för tripletter, jämföra priser utan att gå hem, läsa recensioner av andra köpare.

Typer av barnvagnar för tripletter

Trots att antalet små passagerare tredubblas, produceras fordon för tripleter i samma modifikationer som vanliga enstaka barnvagnar . Totalt finns tre typer: barnvagnstransformatorer, gångmodeller och modulära system .

Låt oss överväga dessa ändringar mer i detalj:

1. För nyfödda barn behöver en barnvagn för triplets med vaggar . Sådana barnvagnar anses vara det enklaste, eftersom vaggens ramar vanligen är gjorda av mycket lätta och slitstarka material. I de flesta modeller finns det ingen möjlighet att justera ryggstödet, men du kan välja alternativet med justerbar nackstöd. I stort sett är detta alternativ inte särskilt nödvändigt, eftersom vaggarna används upp till sex månader när barnen inte sitter ensamma. När barn växer upp kan modulsystemet modifieras genom montering på chassit tre gångblock (stillasemoduler). I dem kan barn sitta och ligga ner. Walking moduler är utrustade med separata huvar, fotspår, bumpers. Eftersom barnens behov i denna ålder är annorlunda är vandringsblocken helt enkelt oföränderliga. Medan ett barn sitter och tittar på allt runt kan andra ta en tupplur. Och ingen förhindrar någon! I modulära system av typen "3-i-1" kan en bilstol monteras på chassit. Detta är bekvämt om du reser i en bil med barn. Det är tillräckligt att sönderdela chassit, ta ut bilsätet från bilen och fixa dem på barnvagnens ram - du kan resa med din mamma!

2. Det finns också barnvagnstransformatorer för tripletter , vilket möjliggör möjligheten att omvandla sovplatser till sessila moduler. Det räcker att lyfta ryggstödet och sänka steget. Vid val av sådana modeller är det nödvändigt att ta hänsyn till det faktum att inte alla barnvagnstransformatorer har sin rygg sänkt med 180 grader. Om det på sommaren är det mycket viktigt, då på vintern, tack vare överaller och kuvert, avbryts denna skillnad i lutningsvinkel. Den viktigaste nackdelen med dessa rullstolar är deras stora vikt. Om du bor i ett hus, betyder det inte vikten, men för invånare i höghus kan transport av en transformator vara ett verkligt problem.

3. För småbarn som redan är sex månader är det värt att köpa en barnvagn för tripletter (sockerrör eller "bok"). Sådana modeller kännetecknas av en relativt liten vikt och god manövrerbarhet. I själva verket är en barnvagn en kombination av en gångmodul och ett chassi.

Modeller för placering av moduler på chassit

De flesta rullstolsmodeller för tripletbarn liknar ett lokomotiv, eftersom modulerna på chassit placeras bakom varandra. Denna placering är den mest kompakta, men det enda barnet, som kommer att ha tur att gå i den första modulen, kommer att vara intresserad att överväga andra. Om de smala dörrarna till hissar, stormarknader och olika anläggningar inte skrämmer dig, var uppmärksam på de modeller där modulerna är bifogade sida vid sida. Det är extremt ovanligt att se ett sådant alternativ: två moduler är kopplade sida vid sida och den tredje ligger mittemot. Förresten kan barnvagnar för tripletar inte bara användas för barn av samma ålder, men också för väderförhållanden.