Hur man blir kär i en manlig Jungfrun?

Virgo mannen i valet av följeslagare är ganska krävande, han letar inte efter ett förhållande för en natt, för att han har mycket olika värden. Representanter för detta tecken på zodiak är lugna och pålitliga. De har goda intellektuella förmågor, som att analysera allt, inklusive det motsatta köns beteende.

Beteendet hos en man som är kär i Jungfru är ganska reserverad. Han är inte benägen att ordna olika romantiska överraskningar och att avslöja sina känslor för alla. Representanter för detta tecken är tillförlitliga, bakom sådana män som bakom en stenmur. För hennes älskade flicka är Virgo redo att göra många offer och klara av olika prövningar.

Hur man blir kär i en manlig Jungfrun?

För att vinna uppmärksamhet hos en sådan man är det nödvändigt att vara naturlig i utseende såväl som beteende. Demonstrera intellektuella förmågor och en bred perspektiv, för för företrädare för detta tecken är det viktigt att en kvinna kan stödja samtalet.

Hur man blir kär i en kille Jungfrun:

  1. En kvinna borde visa sin sanity och dom. Dame med rosa glasögon, accepterar han inte.
  2. Det är värt att välja ett lågt nyckelbeteende, utan ljusa utbrott av känslor. För företrädare för detta tecken är fred viktig i livet.
  3. Att hitta hur man blir kär i en gifte eller enda jomfru man är det värt att nämna om sådana viktiga egenskaper som ansvar och hårt arbete. Om en kvinna inte håller tillbaka sina löften, kommer hon inte vara intresserad av Jungfrun. Representanter för detta tecken söker en kvinna som kommer att vara en vän och trogen följeslagare.
  4. I samtal rekommenderas damen att göra accenter till det faktum att allt är stabilt och bra i sitt liv. Det är värt att nämna om tydliga planer för framtiden.
  5. Glöm inte att den valda är en pedant, så att han uppmanar att besöka, det är värt en allmän städning. En kvinna som kommer att vara bredvid Jungfru bör vara en bra värdinna.
  6. En lika viktig kvalitet för representanter för detta tecken är förmågan att korrekt fördela sin kapital. Tala inte om dina allvarliga utgifter, låt honom tro att hans kvinna är ekonomisk och tankeväckande.

När man talar om hur man blir kär i en jungfru, är det också nödvändigt att säga om vad som inte kan göras för att inte skrämma bort föremålet för tillbedjan. Tryck ut en man kan vara våldsamma känslor och sentimental kommunikation. Leka inte och ha olika masker, allt detta kommer att spela mot kvinnan. Att vinna Virgin, använder sin sexualitet , kommer inte att fungera. Företrädare för detta tecken på icke-val i alla livsformer accepterar inte.