Ballerina kjolen

Kjolen av en ballerina, bestående av flera lager av den lättaste tullen, ser ovanligt och mycket romantiskt ut. En tjej i en sådan klänning kan inte förbli obemärkt.

Fancy ballerina kjol

Kjolet av en ballerina, en tutu (och det här namnet har hon), för flera årstider sedan gick bortom gränserna för dansklasser och teaterfas och användes aktivt av fashionister runt om i världen för att skapa romantiska bilder.

Ofta är förpackningen gjord av ett speciellt tyg, som har formen av ett rutnät, kallat tulle. Därefter skärs flera identiska kjolar-sol eller halvsås, som sedan samlas, överlappar varandra. Detta skapar den önskade mängden kjol. Ju mer fantastiskt det skulle visa sig enligt idén, desto fler lager kommer att krävas. Ett annat sätt att packa är magnifik - använd tatin med olika densitet. Stramare för de nedre lagren - det kommer att öka volymen, mjukare - under de senaste två. Emellertid har förpackningarna i denna design en minus-hård tulle ganska prickig, och därför kan en sådan kjol inte vara bekväm för långvarig slitage. Kjolen-tutu är vanligtvis fixad på kroppen med hjälp av elastiska band, i midjan, som håller alla lager av saken tillsammans.

Modeller av ballerina kjolar

Oftast på gatorna kan du se tjejer i långa kjolar av en ballerina, eftersom de ser mest luftiga ut och ger en bild av romantik. Deras längd brukar nå knä och faller lägre. Sådana kjolar är gjorda i känsliga godisfärger. Att kombinera liknande modeller accepteras med mer vardagliga saker i avslappnad stil: t-shirts, T-shirts, tröjor. Som skor under sådana bilder är det lämpligt att använda skor på en häl och sportskor eller sneakers.

Kortare modellpaket är inte så vanliga, men används också för att skapa djärva och hooligan-kit. Särskilt intressanta är sådana kjolar i kombination med läderjackor och tunga skor på en massiv plattform.