Kniv för vattenmelon

Det spelar ingen roll om du överväger en vattenmelon som en bär eller en melonkultur, det är osannolikt att vägra att äta det under säsongen. Men även de enklaste produkterna tittar aptitret ibland, om du skickar dem kreativt. När det gäller frukt, grönsaker och vattenmelon är det tillräckligt att skära och tjäna allt med fantasi. En kniv för en vattenmelon kommer säkert att överraska dig, för det finns gott om sorter.

Kniv för att skära vattenmelon i form av tang

Om du vill få jämn skivor enkelt, då är en kniv i form av tångar säkert att bli din favorit i köket. Det faktum att han och kniven inte är mycket lika: det här handtaget med två krökta blad, som påminner om djurets hund.

Du behöver inte ens dela vattenmelonen i delar, det räcker bara för att klippa det i hälften. Vidare kommer kniven för en vattenmelon "Angurello" helt enkelt från en halva att klippa ut samma skivor. De behöver inte heller avlägsnas under lång tid, eftersom septumet mellan knivarna, när det skärs, direkt skiljer massan från skalen. En sådan kniv för skärning av vattenmelon kommer att vara en utmärkt lösning när det är nödvändigt att dela frukten så snabbt som möjligt och i lika delar. Goda nyheter kan anses vara det faktum att ingen någonsin har smidd en sådan kniv, så om han befinner sig i affären blir han originalet. Och priset bidrar inte för mycket, för att du kommer att tjäna en sådan kniv länge.

Kreativ kniv för skärning av vattenmelon

När ditt mål - mycket tunna miniatyrstycken, uppmärksammar den ljusa och mycket ovanliga produkten av samma företag. Utanför är en sådan kniv inte mycket annorlunda än en enkel kniv med skåror för att skära bröd.

Allt salt av denna modell av kniven ligger i sin ursprungliga design: handtaget och bladet verkar efterlikna färgen på bären. Det gröna ljusa handtaget, ihop med ett ljusrött färgblad, och även ljushålen i form av frön, liknar verkligen en vattenmelon.

Men det finns denna kniv för att skära vattenmelon och andra fördelar, förutom design. För det första är kostnaden för det mycket mindre blygsam än kostnaden för den tidigare modellen, men samtidigt har kvaliteten på företaget varit kvar på nivån. En sådan kniv är svår att skära i handen, men bitar av saftig vattenmelon kommer att vara mycket tunna och snygga.

Förresten är hålen i fröerna inte bara en designfynd. På grund av detta beslut kommer fröna inte att störa skärningen av massan, och köttet kommer inte att börja flöda med saft, och du kommer att få på platten snygga bitar.

Skivare för vattenmelon

Och slutligen, för riktiga finsmakare av söt jättebär, kommer en riktig present och nöje vara en knivskärare. Hans design, han är inte särskilt som en kniv, men han kommer att ge dig skivor jämnt och i sekunder.

Om du någonsin har haft ett ägg i händerna, kommer principen om en sådan kniv inte att vara spännande för dig. I själva verket kommer du att skära skivor i ett klick, som händer med ett kokt ägg.

En sådan kniv är gjord av rostfritt stål, så om det används ordentligt kommer det att fungera som tro och sanning i många år. Diametern på den här ursprungliga kniven är ca 25 cm, vilket innebär att de saftiga bären måste väljas inte bara när det gäller mognad, men också i storlek. Hur fungerar denna mirakel enhet:

Som ett resultat får du genast tolv lobuler och den centrala delen med köttet. Det är värt att notera att denna kniv kännetecknas av ökad styrka, därför faller och även mycket tjock skal eftersom det inte är farligt. På grund av en hållbar och tillräckligt tjock ring med handtag, griper du bekvämt kniven och med trycket sänks sannolikheten för skada till noll.