Sarah Jessica Parker utan smink

Efter utgivandet av den populära serien med en provocerande titel "Sex and the City" blev hans huvudperson Sarah Jessica Parker en otroligt populär och populär i Hollywoods skådespelerska. Hennes förmåga att smaka på de finaste kläderna, införa smink och skickligt presentera sig förvandlade skådespelerskan till en stilikon . Därför orsakar Sarah Jessica Parker utan smink och styling i det vanliga livet en liten förvirring. Hur sexig och charmig skönhet från skärmen kan se så ojämn och grå?

Skönhetshemligheter

Låt oss vara uppriktiga, att ringa skådespelerskan en skönhet är svår. Hon har en oproportionerlig kropp (korta ben och lång rygg), ovanliga ansiktsdrag (lång näsa, framträdande hak och tunna läppar), men karisma och charm gör sitt jobb. Även utan professionell smink ser Sarah Jessica Parker ganska tolerabel ut. Särskilt om du tar hänsyn till det faktum att hon har ett upptagen schema och två små döttrar, som skådespelerskan födde en surrogatmamma. Och Sarah Jessica Parkers ålder spelar en roll. I mars 2015 firar Hollywoodfilmsstjärnan sin femtionde födelsedag. I denna hemliga skönhet av Sarah Jessica Parker är hennes tålamod. Hon uppnår alltid de uppsatta målen och slutar inte halvvägs. Förresten, saknar hon träning i gymmet, även under sjukdomar.

Vad som än var, men för att döma skådespelerska naturliga utseende har ingen rätt. Var och en av oss har sina egna brister. Ingen är perfekt, men till skillnad från de flesta som tillåter sig att kritisera Sarah Jessica Parkers utseende, har hon en anmärkningsvärd talang, och hennes charmiga leende kan konkurrera med den berömda Gioconda.