Baddräkter för en stor byst

Baddräkter avsedda för stora bröst och baddräkter avsedda för feta kvinnor - det här är inte samma sak. Baddräkter till en stor byst utvecklas med hänsyn till kvinnans anatomiska egenskaper, sys av täta tyger, har en speciell form som stöder och bekvämt fördelar brösten i brödet, samtidigt som den ser vacker ut.

Baddräkter till kvinnor med stor byst

Ägare frodiga bröst vet hur svårt det är ibland att välja baddräkt. Det första problemet är att baddräkter på en stor byst och små höfter är en sällsynthet. Det är sant att det idag avlägsnas på grund av att butikerna har möjlighet att köpa separat topp och botten av leotard.

Det andra problemet är att i butiker tills förrän var det svårt att hitta baddräkter för stora byster. Men nyligen har designers uppmärksammat de eleganta kvinnorna och gav dem ett bra utbud av baddräkter.

De mest framgångsrika baddräktsmodellerna för ett stort bröst

Sådana baddräkter kan vara mycket olika:

  1. En klassisk separat baddräkt med bh, sele som passerar axlarna - ett utmärkt val, speciellt om du har en vacker midja.
  2. Smälta baddräkter för fulla kvinnor med stor byst - ett bra alternativ att justera figuren och visa bara sina fördelar. En sådan baddräkt kan ha en ganska djup hals eller en öppen rygg - sådana egenskaper gör det mindre tråkigt och sexigare.
  3. En baddräkt bando på en stor byst passar också. Men det är viktigt att kopparna är tätt, och under dem är det bra stöd. I detta fall kommer brösten att se väldigt imponerande ut, och du behöver inte korrigera läppbandet hela tiden.
  4. Det är värt att försöka och en baddräkt med bh "halter". Han fastnar på hans nacke, men inte med tunna strängar, men med breda band, som är en fortsättning på själva bodice.
  5. En bra effekt är baddräkten tankini - det balanserar figuren, om topp och botten är oproportionerliga. Dessutom kommer tankini att gömma hela magen.

Vilken baddräkt att välja för en stor byst?

Det finns flera kanoniska regler för att välja baddräkt för en stor byst:

  1. Var noga med att uppmärksamma banden - de måste vara breda. Förresten måste remmarna regleras för att ge optimalt stöd för ett tungt bröst och helst placera din stolthet i kopparna.
  2. Formen på koppen kan vara annorlunda, men det är önskvärt att det var på benen - de lyfter helt upp bröstet. Ofta sänker baddräktens topp för en mycket stor byst från flera delar, vilket ger spektakulära konturer och, igen, stöd.
  3. Baddräktens tyg spelar också en viktig roll i hur dina bröst kommer att se ut i det och hur bekvämt det kommer att vara för dig. Först är det värt att notera alla slags skum och liknande insatser, vilket bara ökar bysten och absorberar vatten. Det är bäst att föredra en baddräkt från Lycra och Elastane.

Färgschemat i din baddräkt bestämmer själv dina önskemål. Men kom ihåg att det kommer att vara bra att titta på en stor bröstdräkt, tvåzon, med färgerna på botten och toppen. Baddräkterna av mättade djupa färger ser utmanande ut, utan konkurrens - en svart baddräkt .