Klänningar Dior

Klänningar från Christian Dior - det är alltid utsökt, raffinerat, lakoniskt, luftigt och, naturligtvis, feminint, och samlingen av 2013 är inget undantag.

Aftonklänningar från Dior

Ett välkänt varumärke över hela världen fortsätter att förvåna alla med sina okonventionella och ursprungliga saker. Du kommer att vara glad med Dior-klänningen, sys från organza, dekorerad med band och blommiga 3D-applikationer.

Om du är redo för chockerande uppenbarelser, då hittar du i den nya samlingen långa klänningar med yrsel. Fashion designers föreslår att sådana stilar säkert att lägga på byxor är nästa träff för en säsong. En liten svart klänning från Dior är fortfarande på topp i popularitet.

Var uppmärksam på skarlagen kvällsklänning med pläterad kjol, tillverkad av luftigt tyg. Om du vill bli drottning på kvällen, kommer en sådan charmig klänning definitivt att hjälpa dig i detta.

Sökmotivet av kvällsklänningar från Dior - en mängd olika blommor. Vissa stilar liknar en knopp i form, där någon kvinna kommer att se mystisk och öm.

Aftonklänningar från Dior-kollektionerna 2013 är populära bland kändisar som Jennifer Aniston, Mila Kunis, Jessica Alba, Jennifer Lawrence och många andra.

Klänningar för Dior 2013

Den nya vår-sommaren 2013-kollektionen är gjord i vit, svart, röd, blå, gul, beige och orange färger. Huvudaccentet är en understruken smal midja som ger klänningar elegans och femininitet.

Klänningar från Dior i kollektionerna 2013 är dekorerad med stenar, genomskinliga insatser, spets och kompletteras med massiva halsband och armband.

De flesta modeller har en vacker och djup halsringning, dekorerad med flätor, krusiduller och rhinestones.

Asymmetriska former i form av timglas är dekorerad med applikationer av känsliga blommor och kronblad. Eleganta cocktailklänningar av satin med halsringning och korta ärmar, gjorda i ett känsligt lila färgschema.

Du kommer att fascineras av korta orange och rosa klänningar från Dior av chiffong med broderi.

Utsökta och unika brudklänningar Dior från den nya samlingen, som om de vävdes från kronbladens kronblad, liknar en blommande blomma. För dem erbjuder designers långa handskar, tullehattar och skarpa skor.

I en Christian Dior-klänning kommer någon kvinna eller tjej att känna sig oemotståndlig och trygg med kvalitetsmaterial, utmärkt snitt och oupprepande mönster.