Amber Hurd och Tasia Van Rie

I maj 2016 fyllde världens tabloids med sensationella nyheter om skilsmässan till ett annat Hollywood-par. Under pistolen var Johnny Depp och Amber Hurd, vars äktenskap varade drygt ett år. Ett par som såg perfekt ut, som det visade sig, behöll många skelett i sin garderob. Idag, medan skådespelerskan läcker andliga sår och nötningar efter en familjeskandal, diskuterar pressen aktivt hennes personliga liv innan han träffas med Johnny Depp. Och hon hade en trettioårig Amber Hurd var ganska mättad. Vem skulle ha trott att skådespelerskan hade tid att vara i ett romantiskt förhållande, att ha gått i samma sex-allians med en annan tjej? Många människor tenderar att tro att kärlekshistorien Amber Hurd och Tasia Van Rie slutförde 2011, och blev den indirekta orsaken till skådespelerskan med Johnny Depp.

Muse och fotograf

Namnet Tasi Van Rie är bekant för dem som är förtjust i fotografiens konst. En fyrtioårig amerikan startade sin karriär 2007. Hennes svartvita arbete drog omedelbart uppmärksamheten hos proffs, då Tase lyckades överföra känslor, som vanligtvis förblir off-screen. Bilder av Van Ri är impregnerade med romantik och kärlek. Det är möjligt att det var konstnärens arbete som lockade uppmärksamheten från Hollywoods skådespelerska. Sedan 2008 har Tasia Van Rie och Amber Hurd blivit oskiljaktiga. Några månader senare flyttade skådespelerskan till sin vän. När identiska ringar uppträdde på ringfinger av Amber och Tasi, försvann tvivel om att de är kopplade till riktiga känslor även bland de ökända pessimisterna .

Trots att tjejerna inte försökte gömma romanen, fick de inte officiella uttalanden från dem. Men i maj 2016 rapporterade den auktoritativa amerikanska utgåvan av The Daily Mirror att de år 2008 blev civila partner, med formaliserade samkönade relationer i Kalifornien. Och ännu mer! Ember bestämde sig för att ändra hennes efternamn, omskrivning av sina dokument till hennes väns efternamn. Herd övergav henne bara år 2012, när affären med Johnny Depp blev en seriös relation. Vid bröllopsceremonin inviterades älskare bara till närmaste vänner som höll denna hemlighet länge.

Precis som i traditionella par, i denna same-sex-union fanns det motsättningar. Två gånger kom flickorna, men efter några dagar fortsatte de att leva under samma tak. Under 2009 utvecklades det vanliga skälet till en scuffle, vilka passagerare kunde titta på den internationella flygplatsen i Seattle. Uppror, flög Amber bokstavligen i sin älskare och slog hennes ansikte flera gånger. Polisen fängslade skådespelerskan, men Tasia bestämde sig för att inte låta saken gå. Hörde blev av med en varning. Och det här är inte förvånande, eftersom Tasya Van Ree mer än en gång bekände att kyssen av Amber Heard verkar underverk. För henne var skådespelerskan en mus, till vilken allt var förlåtet. I tacksamhet för detta bestämde Ember att officiellt meddela att hon är bisexuell. Flickan sa detta under en fest organiserad av den amerikanska HBT-gemenskapen.

Punkt eller komma?

Under filmen av filmen "Rum Diaries" fascinerades sexig blondin Johnny Depp, hans partner på platsen. Först kunde ingen tro att det fanns en gnista mellan skådespelarna, eftersom Depp var gift och hade två barn. Emellertid i augusti 2011 försvann bröllopringar från sina vänners fingrar, och i november sågs Ember tillsammans med hennes syster Whitney, som bar kläderna från Tasi-herrgården.

Det verkar som att förhållanden med samma kön är tidigare. Hört verkade överallt i företaget Depp, som redan hade skild Vanessa Parady, men tjejerna började märka igen. Amber och Tasia gick på gång, deltog i fester, shoppade och fira helgdagar.

Läs också

Det är ryktet att Depp var upprörd över det faktum att hans fru förråder honom med Kara Delevin, en bisexuell brittisk modell. Det finns dock anledning att tvivla på att det var Kara som orsakade skådespelarna. Flickan har länge varit kär i sångaren Annie Clarke, har föreslagit henne. Men Tasia är officiellt ensam ...