Alfabet för barn

Vitaminer är nödvändiga för ett växande barns kropp. Naturligtvis har det bästa vitaminkomplexet alltid varit och kommer att vara en balanserad kost bestående av naturprodukter. Tyvärr har inte varje mamma möjlighet att skriva ner dagligen mängden vitaminer som ätas och beräkna om den dagliga normen uppnås. Och räkna med att köpte frukter och grönsaker i affären har ackumulerat tillräckligt med vitaminer, det är inte nödvändigt. Därför är förvärv av farmakologiska vitaminpreparat i vissa situationer helt lämpligt. Bland de populära är vitaminerna Alfabet för barn, vi kommer att överväga vad deras egenskaper och fördelar är.

Sammansättningen av vitaminkomplexet alfabetet

Vitaminer Alfabet har en komposition som möter barnets kropp för tillväxt och utveckling. Dessa är 13 vitaminer (järn, koppar, magnesium, mangan, selen, jod, järn, zink, krom, kalcium). Fördelen med vitamin- och mineralkomplexet är att alla vitaminer inte är koncentrerade i en tablett, de är indelade i tre olika färgade portioner. Denna variant av fördelningen av ämnen är mycket effektivare, eftersom det visar sig att vitaminer i en engångsdos är sämre absorberade, oftare orsakar allergier och till och med in i reaktioner med varandra. Till exempel uppstår en oxidativ reaktion mellan vitaminerna C och B12, och vitaminerna B1 och B12 i en tablett provar ofta en allergi. Barnens vitaminer Alfabet är utformade så att dessa ämnen inte överlappar varandra. Samtidigt kombineras "substanser som hjälper" varandra, tvärtom, till exempel kalcium och vitamin D eller E-vitamin som främjar dess assimilering och ökar dess antioxidantegenskaper, vitamin C.

Mottagning av vitaminer Alfabet

Det finns flera sorter av vitaminer Alfabet för barn:

Det bästa sättet att ta vitaminer Alfabetet - tre gånger om dagen med samma intervall (4-6 timmar) spelar ingen roll för att välja pillerens färg. Engångsintaget eller två gånger intaget av alla tre tabletter med dagpenning kommer avsevärt att minska läkemedlets effektivitet. Det är värt att komma ihåg att vitaminer är ett läkemedel som har sina indikationer - hypovitaminos, intensiv stress, en smärtsam period. Det är bättre att rådgöra med en läkare om hur tidpunkten för förfarandet är.