Återhämtning efter en hård graviditet

Restaurering efter en hård graviditet är en ganska lång process. Som det är känt, med denna överträdelse observeras fosterdöd vid en tidig ålder i upp till 20 veckor.

Hur är behandlingen av en outvecklad graviditet ?

Långvarig återhämtning av kroppen efter en frusen graviditet föregås av en terapeutisk process.

Dess huvuduppgift är att förhindra utvecklingen av suppuration i livmoderhålan. När allt kommer ifrån, från fostrets ögonblick till rensning, kan mer än en dag passera. Men som regel är detta fenomen åtföljt av sådana komplikationer som blödning, när man fastställer orsakerna till vilka det fastställs att fostret är dött.

Efter bekräftelse av diagnosen "frusen graviditet" utförs skrapning så snart som möjligt. Denna manipulation är den huvudsakliga metoden för behandling av denna sjukdom.

Hur är återhämtning efter fostervakning?

Efter rengöring med en död graviditet i kroppen börjar återhämtningen av det skadade livmoderendometriumet. Denna process tar 3-4 veckor, men det betyder inte att en månad senare kan en kvinna börja planera nästa graviditet.

Faktum är att återhämtningen av menstruationscykeln efter skrapning av den frusna graviditeten inträffar 2-3 månader senare vilket gör det svårt att bli gravid. Under hela denna tid tar kvinnan hormonella droger, vilket gör det möjligt att normalisera den hormonella bakgrunden. Oftast kan menstruation endast ske 6 veckor efter operationen.

Dessutom, under det första återhämtningsstadiet, genomgår flickan en antibiotikabehandling, medan den fortfarande är på sjukhuset. Dess mål är att förhindra komplikationer och infektion, vilket är möjligt under rengöring av livmoderhålan.

Således kan man säga att det tar ungefär 4-6 månader att återställa organismen efter en frusen graviditet.